BARIŞ PINARI HAREKATINA GAZİANTEP'TEN SEVGİ SELİ

BARIŞ PINARI HAREKATINA GAZİANTEP'TEN SEVGİ SELİ

Gaziantep'te uzun yıllardan beri bulunan 5. Zırhlı Tugay Tank ve Topçu Alaylarından oluşan birlikler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla genellikle Gaziantep'e yakın olan Cerablus Elbaba ve Afrin'e yakın olması nedeniyle aynı sınırda bulunan Tel Abyad, Resulayn ve Ayn el Arap (Kobani) bölgelerde "Barış Pınarı" adlı harekat için Suriye sınırlarına yerleştikleri ileri sürüldü. Bunun üzerine Gaziantep 5. Zırhlı Tugayı sınır bölgelerinde Barış Pınarı harekatına başlamak için hazır kıta beklediği öne sürüldü. Böylece, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı Suriye Barış Pınarı Harekatına tam tekmil hazır.
GAZİANTEP HALKINDAN SEVGİ GÖSTERİLERİ
Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan tanklar ve topçu birliklerinin askeri tırlar üzerinden giderek, Gaziantep'in merkezinden geçtiği esnada Gaziantepli vatandalar adeta 'Mehmetçiğe' sevgi gösterilerinde bulundu.
BARIŞ PINARINA DESTEK YAĞIYOR
Barış Pınarı adı verilen Suriye'deki teröristleri temizlemek için yapılan operasyonda 2. Ordu Komutanlığına bağlı 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında görevli er ve erbaşlar vatana göz diken halinler için teröristleri sınırlarımızdan temizleyeceklerine yemin ettikleri belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri