Polisgücü'nden yeni bir şampiyonluk

Polisgücü'nden yeni bir şampiyonluk

Osmaniye'de tamamlanan 2018-2019 Erkekler Açık alan Hokey Süper Ligi'ni namağlup tamamlayan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey takımı yeni bir şampiyonluğun altına imza attı. Müzesine yeni bir şampiyonluk kupası götüren Gaziantep Polisgücü Hokey takımı, fırtına gibi estiği ikinci etap maçlarını lider tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti.

Türkiye Hokey Federasyonunun Osmaniye'de organize ettiği Erkekler Açık Alan Süper Liginde Gaziantep Polisgücü kadın takımından sonra erkeklerde de şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı.
Gaziantep Polisgücü şu ana kadar ligde oynadığı 14 karşılaşmanın 13'ünden galibiyet ve 1'inden de beraberlikle sahadan ayrıldı. Topladığı 40 puanla şampiyonluğa uzanan Gaziantep Polisgücü hokey takımı adeta tarih yazmaya devam etti. Şampiyonluk kupasını kaldıran Gaziantep Polisgücü erkek takımı, yeni bir kupayı müzelerine götürmeyi başardılar. 34'e Gaziantep ekibi, rakip filelere attığı 77 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü. Temsilcimiz sezonun tamamlanmasıyla birlikte şampiyonluk ipini göğüslerden yeni bir kupayı kaldırmayı başardılar.
Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan "Erkek Hokey takımımız şampiyonluğunu ilan etti. Oyuncularımı ve teknik ekibimi yürekten kutluyorum.Hiçbir alanda başarılarımızın tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladık. Soğuk-sıcak demeden çalışmalarını hiç aksatmayarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan teknik ekibimizi ve tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Gaziantep Polisgücü olarak başarıda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Açık alanda Türkiye şampiyonu olduk. Yeni bir kupa kazandık. Bundan sonraki hedefimiz ülkemizi avrupa Trophy liginde şampiyon olarak en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri