GAZİANTEP FK’DA SUMUDİCA AYRILIĞI

Dünya Koronavirüs ile uğraşırken Gaziantep Marius Sumudica ile uğraşıyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Sumudica’nın kimseye haber etmeden özel jet kiralayarak ülkesine gitmesinden sonra Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yönetim arasında ikileme neden oldu. Büyükekşi, “Hocamızla sözleşmemiz devam ediyor, bana giderken mesaj attı” demesine rağmen yöneticiler ise “kimsenin haberi yok” demesiyle büyük bir sıkıntının olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta liglerin ertelenmesi sonrasında kimseye haber vermeden özel jet kiralayıp, yardımcılarını ve Alexandru Maxim’i yanına alarak ülkesi Romanya’ya giden Marius Sumudica, Gaziantep Futbol Kulübü yönetimini ikiye böldü.

DÜNYA VİRÜSÜ KONUŞUYOR, GAZİANTEP SUMUDİCA’YI
Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs ile mücadele devam ederken Gaziantep’te ise gündem Virüsten çok Marius Sumudica. Gaziantep Futbol Kulübü’nde her yaptığı olay olan Rumen çalıştırıcı, geçen hafta kimseye söylemeden ülkesi Romanya’ya gitmesi gündemi değiştirdi. Bu gidiş Gaziantep Futbol Kulübü yöneticilerinin arasını açtı.

BÜYÜKEKŞİ HERKESİ ŞAŞIRTTI
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Marius Sumudica’nın habersiz gidişi tartışma konusu olurken Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin “Gitmeden bana mesaj attı” demesi herkesi şaşırttı. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin, “Teknik Direktörümüz Sumudica ile birkaç kez bu süreçten önce ve sonrasında görüştüm. Kendisi Aralık ayında bir zatürre hastalığına yakalandı ve hem Romanya’da hem de Türkiye’de bu rahatsızlığıyla ilgili tedavi gördü. Kendisi de bana sağlık sorunları olduğunu söyledi ve ben de kendisine beklemesi gerektiğini söyledim. Ancak maalesef kendisi geçtiğimiz Cuma günü geç saatlerde bir mesaj aldık kendisinden. Kendisi attığı mesajda, benim büyük bir sorunum var ve korkuyorum” diyerek bu gidişi normal karşılaşması herkesi şaşırttı.

ŞİMDİ NE OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan Sumudica olayı devam ederken yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor. Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yöneticiler farklı farklı konuşurken yönetim arasında büyük bir fikir ayrılığı ortaya çıktı. Gaziantep FK’da yaşanan Sumudica sorununun nasıl çözüme bağlanacağı merakla beklenmeye başlandı. Yönetimin Sumudica konusunda nasıl bir karar alacağı bugün veya yarın belli olması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri