Ahmet Recep Tekcan, Basın ve Gastronomi

Ahmet Recep Tekcan, Basın ve Gastronomi

Biliyorsunuz ki ben Pazartesi dışında fazla yazı yazmıyorum. Çünkü, Pazartesi günleri büyük bir okuyucu kitlem var. Sağolsunlar beni okuyorlar, beni takip ediyorlar ve sosyal medyadan da büyük ilgi görüyorum. Bundan dolayı Olay Medya okuyan, izleyen ve takip edenlere teşekkürü borç bilirim. Bu hafta arası size Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Kültür Turizm ve daha sonra da Melih Gökçek gibi eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığını yapan sayın Ahmet Recep Tekcan'dan bahsedeceğim.
TEKCAN KİMDİR?
Aslen Kars'lı olan ve 1960 yılında doğan İlk ve orta okulu Kars'ta daha sonra da Lise ve Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulunu bitirdikten hemen sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire başkanlığı görevini hemen yaptıktan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 23 yıl boyunca Basın danışmanlığını yapan ve bir çok sivil toplum örgütünün başkanlığını görevlerini de başarıyla gerçekleştiren Ahmet Recep Tekcan, Tarih Yüksek Lisansının yanı sıra bir çok başarı ödülleride bulunuyor. Kızak Federasyonu başkanlık görevi de halen devam ediyor.
GAZİANTEP'E KİM GETİRDİ?
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Basın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanı Fatih Ermeydan'ın Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcılığına geçmesinden dolayı yeni bir isim aradı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını 23 yıl yapan Melih Gökçek'in tavsiyesi üzerine ve başarılı bürokrat Ahmet Recep Tekcan'ı bu göreve getirdi.
ÜRETEN BİR BÜROKRAT
Ankara Büyükşehir Belediyesinde 23 yıl boyunca Melih Gökçek'in yanında bir çok daire başkanlığı görevi yapan ve daha sonra da Gaziantep Büyükşehir Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Daire başkanlığına sayın Fatma Şahin tarafından transfer edilen Ahmet Recep Tekcan, göreve hemen başladıktan sonra ilk işi olarak 12 Eylül'de yapılacak olan Gastroantep festivaliyle ilgili çalışmalara koyuldu. Dünyanın her tarafında ünlü olan bir çok gazete ve internet sitelerine Gastroantep festivalinin tanıtım filmlerini koydurarak, Gastroantep'i Gaziantep'ten dünyaya taşıyan biri olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ancak sayın Ahmet Recep Tekcan'a bir tavsiyem var. Gaziantep kolay bir şehir değildir. Sürekli dedikodu üreten bir yapıya sahiptir. Bu nedenle herşeyden etkilenmeden ve korkmadan mevcut görevini başarıyla yapmasını, bildiği doğru yoldan tek başına yürümesini tavsiye ederiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri