Avrupa ikinciliği kupasını Konukoğlu'na takdim ettiler

Avrupa ikinciliği kupasını Konukoğlu'na takdim ettiler

Avrupa ikincisi Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı elde edilen ikincilik kupasını Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu'na takdim ettiler. Gazişehir Gaziantep ile Gençlerbirliği arasında oynanan maç öncesinde Engelli Basketbolcular sahaya gelerek kupayı Konukoğlu'na verdiler.

İspanya'da düzenlenen EuroLeague 3 finallerinde, şehrimizi ve ülkemizi temsil eden Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Basketbol Takımı bu başarılarını kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu ile birlikte kutladılar. Elde edilen Avrupa ikinciliği kupasını ise Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçta Konukoğlu'na verdiler.
Başkan Adil Sani Konukoğlu, gerçekleştirilen yemekte yaptığı konuşmada azmin elinden hiç bir şeyin kurtulamadığını bir kez daha gösterdikleri için Engelsiz Şahinler'imize teşekkür ederek; "Öncelikle bizlere bu gururu yaşattığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Hocamıza, oyuncularımıza ve emeği geçen herkese. Avrupa'da ikinci olmanın gururunu bizlere yaşattınız ve bundan sonraki süreçte çok daha fazlasını başaracağınıza eminiz. Sizleri bir kez daha bu kupayı bizlere getirdiğiniz için yönetim kurulum adına hepinize teşekkür ederim.. Siz bunu da bir kez daha kanıtladınız. İnşallah önümüzdeki günlerde de Türkiye Şampiyonluğu için play-off maçlarında mücadele edeceksiniz, umut ediyorum ki oradan da üstün başarılarla şehrimize döneceksiniz. Ben ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım olarak hepinize gönülden inanıyoruz ve her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri