Hasta Yataklarında Bulunan Özellikleri

Hasta Yataklarında Bulunan Özellikleri

Hastane ve diğer sağlık merkezlerinden hastaların tedavi ve bakım sürecinde işlevsel ve fonksiyonel bir ürün olan hasta yatakları, günümüzde evlerde de kullanılmaya başladı. Sizlerde herhangi bir yakınızın tedavi sürecini daha rahat ve konforlu gelmesini istiyorsanız ona özel bir hasta odası ve hasta yatağı temin ederek, ona her açıdan katkı sağlayabilirsiniz.

Hasta Yatağının Özellikleri Nelerdir?

Diğer yataklara göre daha işlevsel ve fonksiyonel olan hasta yatakları özellikleri bakımından son derece rahat ve konforlu ürünlerdir. En büyük özelliği ise uzun süre yatan hastaların terletmez ve hava alabilen yapıya sahiptir. Yan korkulukları ile hastalara güvenli bir yatma imkânı sunar. Yastıkları anatomik yapıdadır ve hastanın yatağına tek başına ulaşabilmesi için hastanın boyuna ideal yüksekliktedir. Hastanın rahat oturup kalkabilmesi için ayak ve baş kısmında desteklere sahiptir. Bası yarasını engellemek için yumuşak ve havalı yatak modellerine sahiptir.

Hastanede Ve Ev Hasta Yataklarının Arasındaki Farklar

Hasta yatakları denildiği zaman aklınıza hastanede kullanılan yatak çeşitleri gelmesin. Çünkü evlerde kullanılan hasta yatakları ile hastanede kullanılan yataklar arasında belirgin düzeyde farklılıkla bulunur. Her iki modelde aynı amaçla kullanılmaktadır. Yani ev tipi hasta yatağı ve hastane tipi hasta yatağını kullanmanızdaki amaç hastanızı tedavi sürecini rahat ve güvenli bir şekilde geçirmesini sağlamaktadır.

Her Türlü Hasta Yatakları Modelleri

Hastanelerde kullanımı bulunan hasta yataklarının özelliklerine baktığımızda her birinin ev tipine göre belirgin farkları yatağı hareket etmesini sağlayan fonksiyonları yatağı ayak/baş paneli ile yan korkuluklarına dizayn edilmesi ve kumanda ile hemşire, hasta bakıcı ve sağlık personellerinin insan gücü uygulamadan hastaya daha rahat ulaşmalarını sağlamaktadır. Ev tipi hasta yataklarında ise hasta karyolasına motor yerleştirilmiş olup, bu motor el kumandası ile hareket etmektedir. Kumandanın üzerinde yer alan düğmeler ise karyolanın farklı fonksiyonlarda çalışmasını sağlayarak hastaya bakan kişi bu özel ile hastayı oturduğu yerden eli ile kontrol edebilme imkanına sahiptir. Hasta yatakları fiyatları için kurumsal firmamızın internet adresin girerek ürünlerimiz özelliklerini inceleyebilir ve hastanıza uygun yatak modelleri için web sitemiz ya da telefon numaralarımızla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri