Protez saç nedir? Protez saç Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Protez saç nedir? Protez saç Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Protez saç nedir diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Protez saç %100 insan saçı dokusundan geliştirilmiş, özel yapıştırıcılarla saçsız ye da seyrek olan bölgelere yapıştırılır. Belirli bölgelere yapılan protez işlemine bölgesel protez saç işlemi denir. Takıldığı andan itibaren doğal ve kendi saçınız gibi görünün uzun ömürlü bir peruktur. Saç protezi yaptırarak gür saçlara sahip olabilirsiniz.

Protez Saç Fiyatları Ne Kadar?

Protez saç fiyatları kaliteli ve uzun ömürlü olmasına göre artıp azalmaktadır. Sizin için protez saç ne kadar önemliyse o kadar bütçe ayırmanız gerekmektedir. En iyi protez saç arayışı içerisindeyseniz 3000 ve 6000 TL arasında kaliteli ve uzun ömürlü bir protez saç yaptırarak seyrek saç sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Eğer saç protezi için ayırdığınız bütçe azsa 1000-2500 TL arasında da alternatifler bulunmaktadır. Fakat bu kadar düşük ücretlere saç yaptırırsanız saçınızın ömrünün uzun değil kısa olacağını da unutmamanız gerekir.

Protez Saç Modelleri Nelerdir?

Protez saç modelleri genellikle aynı uzunlukta ve şekillerde olmaktadır. Ama siz günümüzün modasına uymak, daha tarz görünmek ya da seçtiğiniz yapıştırma saç yüz şeklinize uysun isterseniz başka modeller de tercih edebilirsiniz. Erkek protez saç uyguladıktan sonra saçınızı dilediğiniz gibi kısaltabilir ve şekillendirebilirsiniz. Kadın protez saç uygulandıktan sonra da dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Protez Saçı Kimler Yaptırabilir?

Protez saç erkek ve kadın kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Yapay saç ekimi işleminde herhangi bir cinsiyet, yaş ya da sağlık durumu kısıtlaması bulunmamaktadır. Yalnızca yapay saç işleminin yapılacağı alanda henüz kabuk bağlamamış ve açık bir yaranın bulunmaması gerekmektedir. Protez saç yapıştırma sürecinde, size bu hizmeti sunacak kurumun sizin uygulama için tamamen hazır olup olmadığınıza dair değerlendirme yapması gerekmektedir.

Protez Saç Anlaşılır mı?

Protez saç nedir sorusunun yanıtını da ele aldığınızda; bu protez saçlar doğal materyaller ile üretildiklerinden ve tamamen kişiye özel tasarlandıklarından dışarıdan bakıldığında herhangi bir yapaylık görünmemektedir.

Protez Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Protez saç bakımı yapmak oldukça kolaydır. Bu bakım süreci hijyenik, estetik görünüm ve protez saç ömrü açısından oldukça önemlidir. Bakım süreci hem çok vaktinizi almaz hem de fazla maliyet yaratmaz. Protez saç kullananlar sahip oldukları ürünlerin kullanımında ve bakımında zorluk yaşamamaktadırlar. Protez saç bakım süreci genel olarak üç aşamadan oluşur. İlk olarak protez saçın çıkarılması ve saçlı deride uzayan saç tellerinin tekrar kazınması gerekmektedir. Bu kazıma işlemi sonrasında deriye bakım yapılarak olası tahriş ve izler için önlem alınır. Son olarak ise protez saçın alt kısmındaki platform özel solüsyonlarla temizlenir.

https://www.newhair.com.tr/erkek-protez-sac/

https://www.newhair.com.tr/kadin-protez-sac/

https://www.newhair.com.tr/protez-sac-nedir-protez-sac-kimlere-onerilmez/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri