PENALTILARLA GELEN ŞAMPİYONLUK

PENALTILARLA GELEN ŞAMPİYONLUK

Spor Toto 1. Lig'den Süper Lige çıkan üç takımdan birisi olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, ilginç bir istatistiğe imza attı. Osmanlıspor ve Hatayspor maçlarında toplamda 14 penaltı atan Gazişehir, 14'ünüde gole çevirdi.

Osmanlıspor ile oynadığı yarı final maçını penaltılar sonrasında 9-8 galip gelerek kazanıp finale adını yazdırırken bu kez finalde ise şampiyonluğa yine penaltılar sonrasında ulaştı. Osmanlıspor maçında 9'da 9 yapan Gazişehirli futbolcular, Hatayspor ile oynanan final maçında da 5'te 5 yaparak hedefe ulaşmayı başardılar. Geçtiğimiz yıl penaltılar sonrasında kaçırdığı Süper Lige bu sezon penaltılarla ulaşan Gazişehir Gaziantep'te hem teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın hemde takımın ilginç bir istatistiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u penaltılar sonrasında Gazişehir'i mağlup ederek Süper Lige taşıyan teknik direktör Mehmet Altıparmak, bu kez Gazişehirle aynı başarılı ulaştı.
Osmanlıspor karşılaşmasında Moussa Sow, Jefferson, Kerim Avcı. Mehmet Erdem Uğurlu, Segbefia, Bjarnason, Del Valle, Oğuz Ceylan ve Yalçın Kılınç penaltıları gole çevirirken Hatayspor karşısında ise Poepon, Jefferson, Kerim, Mehmet Erdem ve Ahmet Kesim attıkları penaltılarla şampiyonluğu getiren isimler oldular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri