Lazer Epilasyon Kalitesi

Lazer epilasyon oldukça kaliteli olan ve kalıcı olarak ömür boyu tüylerden kurtulmanıza olanak sağlayan bir yöntemdir.

Göğüs bölgesinde, kollarda, koltuk altlarında, bacaklarda, bikini bölgesinde ve kemer bölgesinde istenmeyen tüyler tüm epilasyon yöntemlerine rağmen kısa sürede yeniden çıkıyor ve bireyleri rahatsız ediyor. Bu rahatsızlıktan kurtulmak, artık istenmeyen tüylerle uğraşmamak ve bir an önce kalıcı olarak veda etmek için Beşiktaş lazer epilasyon bünyesinde lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.

Oldukça kaliteli olan ve kalıcı olarak ömür boyu tüylerden kurtulmanıza olanak sağlayan bir yöntemdir. Buz lazer şeklinde ya da iğneli lazer şeklinde yapılır. Buz lazerde serinletme özelliği vardır ve son dönemde en çok tercih edilen epilasyon yöntemlerinden birisidir. 8 ile 10 seanslık paketler dahilinde istenmeyen tüylere kalıcı olarak veda etmek mümkündür. Alacağınız epilasyon hizmetinin kalitesinden asla taviz vermeyen Beşiktaş lazer epilasyon ile istemeyen tüylerinize veda etmeye hazır mısınız?

Lazer Epilasyon Nedir?

Gün geçtikçe daha fazla kişinin tercihi arasında yer alan lazer epilasyon yöntemi, kıl köklerine ışın atılarak köklerin zayıflatılması ve hatta parçalanması yöntemidir. Bu yöntem sayesinde kıl kökleri giderek zayıflar ve istenmeyen tüyler çok nadiren çıkar ya da hiç çıkmaz.

Ömür boyu kalıcı bir şekilde bu tüylerden kurtulmanıza olanak sunan epilasyonu, Beşiktaş lazer epilasyon kurumunda yaptırabilirsiniz. Acı eşiğinize bağlı olarak ve özellikle de kıl kökünün siyahlığına ve kalınlığına bağlı olarak kısa sürede hangi yöntemin kullanılması gerektiğine de karar verilir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Kaliteli ve hijyenik bir şekilde, bu alanda uzmanlığını elde etmiş olan estetisyenler tarafından Şişli lazer epilasyon bünyesinde hizmet veriliyor. Hem erkekler için hem de kadınlar için uygun olan bu yöntem, kalıcı olarak istenmeyen tüylerden kurtulmayı hedefliyor. Yaptıran birçok kişinin memnuniyetini sürekli dile getirdiği de aşikar bir durumdur. Şişli lazer epilasyon bünyesinden randevunuzu alabilir ve kısa sürede tertemiz bir vücuda kavuşabilirsiniz.

İlk seanstan önce, ışın atılacak olan bölgelerde, jilet yöntemi kullanılarak kıllar kısaltılır. Sadece kıl kökleri kalır. Lazer epilasyon yaptırmadan önce kıllar kesinlikle ağda ya da epilatör kullanılarak kökten alınmamalıdır. Kıl kökleri kalmalı ve makineler kökleri en net şekilde seçmeli ve okumalıdır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Şişli lazer epilasyon bünyesinde dilediğiniz her alana lazer epilasyon yaptırmanız mümkündür. Tüm vücut, sadece bikini ve kemer bölgesi, sadece bacaklar, sadece kol ya da koltuk altı, yüz tüm bölge ya da sadece bıyık ve şakak bölümü, ense bölümü gibi çeşitli bölgelere lazer epilasyon uygulaması yapılabilir.

Kıl kökleri daha siyah ve kalın olduğu takdirde, buz lazer cihazları ya da iğneli lazer cihazları tarafından daha kolay şekilde algılanır ve daha kolay şekilde parçalanır. İster tüm vücut şeklinde isterseniz de belirli bölgeler şeklinde lazer paketlerinden faydalanabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Oldukça uygun fiyatlar kapsamında hizmet sunan Okmeydanı lazer epilasyon sayesinde istenmeyen tüylerinize veda etmeye hazır olun. Hazırlanan paketlerden sizin için en uygun olanları tercih edebilirsiniz. Okmeydanı lazer epilasyon alanında kalitesini her zaman gözler önüne sermeye devam ediyor. İlk üç seans sonrasında dahi tüylerdeki azalma yaptıran herkesi, büyük ölçüde memnun ediyor.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Buz lazer ve iğneli lazer şeklinde iki çeşide ayrılan lazer epilasyon uygulaması, kıl kökü muayenesinden sonra seçilir. Kıl kökünün kalınlığına ve renk tonuna bağlı olarak hangi cihazın kullanılacağına karar verilir ve ardından uygulamaya geçilir. Buz lazer serinletici etkiye sahip olduğundan daha az acı hissi verir. Okmeydanı lazer epilasyon bünyesinde istediğiniz yöntemi tercih edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri