3 milyonluk bağış

İş dünyasının önemli firmalarından biri olan KÖKSAN Holding, 'Gönül Seferberliği' kampanyasına toplam 3 milyonluk destek sağladı.

Bu yıl 2 bin kişiye 250 TL değerinde alışveriş çeki ve 10 bin kişiye de 250 TL'lik nakdi yardım olmak üzere toplam 12 bin kişiye 3 milyonluk bağışta bulundu.

KÖKSAN GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Üretim kapasitesi ve çeşitliliği ile dünyanın sayılı firmaları arasına ismini yazdırmayı başaran Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, iş dünyasındaki başarısının yanı sıra kentte yardıma muhtaç ailelerin de gönüllerine dokunarak hayır dualarını alıyor. Gaziantep Valisi Davut Gül'ün öncülüğünde başlatılan 'Gönül Seferberliği' kampanyasına toplam 3 milyonluk destek sağladı. Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da yine gönülleri fethetmeye devam ediyor. Kökoğlu, bu yıl 'Gönül Seferberliği' kapsamında 2 bin kişiye 250 TL değerinde alışveriş çeki ve 10 bin kişiye de 250 TL'lik nakdi yardım olmak üzere toplam 12 bin kişiye 3 milyonluk bağışta bulundu.

YARDIMLAR ŞEHİTKAMİL VE ŞAHİNBEY’E EŞİT ŞEKİLDE DAĞITILACAK

12 bin kişiye yapılan 3 milyonluk yardımın 6 binin Şehitkamil, 6 binin de Şahinbey ilçelerinde yaşayan ve yardıma muhtaç olan ailelere dağıtılacağı öğrenildi.

KİLİS'E DE YARDIM ELİNİ UZATTI

Öte yandan Kökoğlu, Gaziantep'in yanı sıra Kilis'e de yardım elini uzattı. İHH işbirliği ile Kilis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak üzere 1 tır gıda yardım paketi gönderdi.

KURBANANTEP PROJESİNE DE DESTEK VERDİ

Kökoğlu, önceki gün yine Gaziantep Valisi Davut Gül'ün öncülüğünde başlatılan KurbanAntep kampanyasına 100 adet kurban bağışında bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri