Dijital Menü ile Restoranlarda Sosyal Mesafe Korunuyor

Dijital Menü ile Restoranlarda Sosyal Mesafe Korunuyor

Restoran ve kafeler için yeni nesil teknoloji ürünü olan dijital menüler hem müşteriler açısından hem de çalışanlar açısından kolaylaştırıcı bir sistem olarak bilinmektedir. Dijital menü sayesinde gelenekselleşmiş sipariş verme alışkanlığımızın dışına çıkarak masamızda bulunan QR kodunu cihazımıza okutup restoran ya da kafelerin menülerine ulaşmak mümkün olmaktadır. İnsanlar artık garsonlara detaylı siparişler vermek yerine elektronik cihazları sayesinde istedikleri siparişin bütün detaylarını dijital menü üzerinden ekleyebilmektedirler. Verilen sipariş direkt olarak siparişi hazırlayacak çalışanlara iletildiğinden dolayı bilgi karışıklığı olmadan hızlı bir şekilde sipariş hazırlanmaktadır.

Covid-19 virüsünün bulaşma riskinin hala devam ettiği bugünlerde restoranlarda sipariş verirken sosyal mesafeyi korumak sağlık açısından oldukça önemli bir konudur. Dijital menü sayesinde garson ile sipariş esnasında bir görüşme yapmayan müşteriler bu sebeple sosyal mesafeyi de korumuş olmaktadırlar. Dijital menü sayesinde bütün menülere ulaşan insanlar aynı zamanda yedikleri yiyeceklerin tam içeriğini ve kalori miktarını ad yine ekrandan inceleyip daha sonrasında sipariş verebileceklerdir.

Dijital Menü Sayesinde İşletmelere Büyük Kolaylıklar

Restoranlarda garsonlara sipariş verirken verilen siparişler mutfağa ulaşana dek yoğunluktan kaynaklı olarak farklılaşabilmektedir. Öyle ki siparişi alan garsonlar da özellikle yoğun dönemlerde bütün siparişleri akıllarında tutmakta zorluk çekebilmektedirler. Dijital menü kullanan restoranlarda ise garsonlar hazırlanan siparişleri müşteriye ulaştırmak ile sorumlu olduklarından dolayı bu işe daha çok odaklanmakta ve daha iyi bir performans sunmaktadırlar.

Günümüzde dijital menü çalışmalarının hız kazanmasının arkasında yatan en önemli nedenlerden bir tanesi de bu sisteme geçen restoranların verimini arttırması ve bu durumdan dolayı da dijital menü hakkında övgü dolu yorumlarda bulunmalarıdır. Özellikle gün içerisinde oldukça yoğun tempoda çalışan restoranların dijital men sayesinde rahat bir nefes aldığını gören restoran sahipleri de kendi restoranlarında da dijital menüyü kullanmak istemektedirler. Dijital menü kullanarak rahat bir nefes almak isteyen restoran sahipleri Pardon App ile tanışarak bu konuda önemli işler başarmaya başlamaktadırlar.

QR Menü Nasıl Kullanılır?

QR menünün çalışma prensibi oldukça kolaydır ve restorana gelen her müşteri kolaylıkla QR menü kullanarak siparişlerini iletebilmektedirler. QR menü le sipariş vermek için telefonun kamerasını açarak restoran masasında bulunan QR kodu okutmak yeterli olacaktır. Müşteri siparişi verdikten sonra garson siparişi yine sistem üzerinden alır ve onaylar. Sipariş hızlı bir şekilde hazırlandıktan sonra eksiksiz bir şekilde müşteriye ulaştırılır ve böylece hem müşteri hem de garsonlar yoğun bir efor sarf etmemiş olurlar. QR menü faydalarından en iyi şekilde yararlanmak isteyen işletmeciler https://pardon-app.com internet adresini ziyaret ederek konu hakkında daha detaylı bir bilgiye de ulaşabilmektedirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri