Altıparmak'tan ya herro, ya merro!

Altıparmak'tan ya herro, ya merro!

Şampiyonluk yarışında üç maçta 8 kaybedip bir puan alan ve ilk iki şansını zora sokan Gazişehir için yine bir final maçı. Dar bütçe ve kısıtlı imkanlarla en iyisini yapan Hatayspor. Şartlanmış ve inanmışlar.

Gazişehir için kaybedecek bir şeyin kalmadığı bir maç. Kazanırsa "Devam" kaybederse çok şeyin değişeceği bir maç. Ve bu düşünce ile Altıparmak hoca, Rus Ruleti oynar gibi oynamış kadroyla. Poepon ve Oğulcan tribüne, Del Valle ile Segbefia kulübeye alınmış. Yani yenilikte ferahlık vardır diyen Mehmet Altıparmak, 5 yeni transferi çıkardı sahaya. Tabi ferahlıkta olsa, yenilikte olsa değişen bir şey yok Gazişehir'de. Ya herro ya merro diyerek çıkan ev sahibi, takım olmaktan uzak ve ne oynadığını bilmeyen bir ekip görüntüsünde. Hatay takımı daha derli toplu ve inanmış şekilde mücadele etti ilk yarıda. 42 dakika boyunca bırakın pozisyon bulmayı rakip kaleye dahi gidemeyen Gazişehir, Kerim Avcı'nın fırsatçılığını kullanarak kalecinin hakeme itirazı sırasında uzaktan şut ile golü buldu. İlk yarıda al gülüm ver gülüm yapan Gazişehir içeriye mutlu girerken oynanan futbol tahmin ediyorum kimseyi mutlu etmedi.

Hatayspor' un golün etkisinden kurtulamaması ev sahibinin ekmeğine yağı sürdü ama Gazişehir takımının bu fırsatı çokta kullandığını söyleyemem. Takımdan beklediği verimi alamayan Mehmet Altıparmak, Moussa Sow'a sarılsa da görüntü aynı. Taraftarın Del Valle isteğini yerine getiren Mehmet hoca saha kenarından ne kadar çabalasa da nafile.Taki, Del Valle ve Segbefia ikilisini oyuna alana dek. Takım biraz bu değişiklik sonrasında rahatlasa da, rakip Hatay'ın baskısı zor durumda bıraktı ev sahibini. Uzatmalarda tecrübeni ve klasını konuşturan Del Valle takımını ve camiayı rahatlatan golü attı. Ancak, bu galibiyet herşeye değer. Çünkü, Ümraniye'nin berabere kaldığı haftada, Hatayspor'u yenmek çok önemli. Fakat, bu takımın üzerinde birşey var bilemiyorum. Baskı mı?, mutsuzluk mu? huzursuzluk mu? bilmiyorum ama, birşeyler var. Onu çözmek gerekiyor. Benden söylemesi'¦

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri