İSTİKRARIN ADI Gaziantep Basket

Gaziantep Basketbol Genel Menejeri Boray Dai ve Alt Yapı Baş Antrenörü Mahir Bayrak, TRT Spor’da Pota Altı programına katılarak takımı hakkında bilgiler verdi. Kırmızı-Siyahlı takımın Süper Lig’de yoluna devam ettiğini açıklayan Boray Dai, “Bizim için önemli olan istikrarı sağlamak. Ligde ve kadroda bu istikrarı sağladığımızı düşünüyorum” dedi.

Gaziantep Basketbol takımının Genel Menejeri Boray Dai, katıldığı Pota Altı programında, Barış Kuyucu’nun sorularını yanıtladı. Boray Dai, 8 yıldan buyana istikrarı göz önünde bulundurduklarını söyledi.

GERÇEK BÜTÇEYLE HAREKET EDİYORUZ
Gaziantep Basketbol Genel Menejeri Boray Dai, yıllardan buyana çok büyük bütçelerle değil, gerçek bütçelerle yollarına devam ettiklerini açıklayarak, “ING Basketbol liginde 8 yıldan buyana istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Çok büyük bütçeler değil, ama gerçekçi bütçelerle yolumuza devam ediyoruz. İyi bir ekip kurarak doğru insanları bulup doğru isimlerle ekleme yapıp mücadelemezi sürdürüyoruz. 8 yıldan buyanada istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizim için önemli olan istikrar. Bunu başardığımıza inanıyorum. Kadromuzu koruyup eksiklerimizi gidererek takım oluşturuyoruz” dedi.

GAZİANTEP’TE AİLE ORTAMI VAR
Gaziantep Basketbol’da aidiyet duygusunun ön planda olduğunu ve bu doğrultuda bir çok teknik adam ve oyuncu ile uzun yıllar çalıştıklarını dile getiren Gaziantep Basketbol Genel Menejeri Boray Dai, “Bizde aidiyet duygusu vardır. Bu bizim için çok önemli. Erden Eryüz yıllardır bizimle birlikte. Şehri biliyor, bizleri çok iyi biliyor. Önce oyuncu olarak takımımıza katkı sağladı. Şimdi ise antrenör olarak görev alıyor. Can Uğur Öğüt, bizlerle uzun süredir ve 6-7 yıldır Gaziantep’te. Aidiyet duygusunu almış isimlerle birlikteyiz. Uzun süre bizimle birlikte olmuş isimlerle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

PLAY-OFF’A DOĞRU İLERLİYORUZ
Ormanspor karşılaşmasıyla ligde yükselişe geçen Gaziantep Basketbol takımının hedefinin Play-Off olduğunu dile getiren Boray Dai, “Avrupa’da oynadığımız için zorlu bir fikstürümüz vardı. Avrupa’ya gidip gelmek bizi biraz olsun yordu. Oyuncularımız çok yoruldu. Avrupa’dan döner dönmez lig maçları oynadık. Şimdi Avrupa defterini kapattıktan sonra fikstürde bizim lehimize işliyor. Play-Off’a katılacağımıza inanıyorum. Bizim için Play-Off çok önemli. Bu yılda Play-Off’a kalırsak son 5 yılda 4 kez Play-Off’a katılmış olacağız. Maçlarımıza bakarsak buna doğru ilerliyoruz” ifadesini kullandı.

GAZİANTEP’E GELMEK İSTEYEN OYUNCULAR VAR
Boray Dai, Gaziantep Basketbol takımı olarak EuroLeague çok sayıda oyuncu gönderdiklerini belirterek, “Son 5 yılda 5 oyuncu verdik. EuroLeague çok sayıda oyuncu gönderdik. Bizim başkanımızdan, teknik heyetimize, oyuncularımıza kadar çok iyi bir ortamımız var. Aile ortamı var. Gaziantep’te te gezilecek ve görülecek çok güzel yerler var. Bunlar bizim için büyük avantaj. Mesala transfer ederken 200 bine aldığımız bir oyuncuyu şu anda 180 bine alabiliyoruz. Şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi transferde bize katkı sağlıoyor” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri