BB Krem Nedir?

BB Krem Nedir?

Beauty Balm kelimesinin baş harflerinden oluşan "BB cream" güzellik kremi anlamına gelmektedir. SPF yani güneş koruma faktörü özelliği ile cildi güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. Son yılların en trend ürünleri arasında yer alan BB krem örtücülük özelliği sayesinde makyaj kategorisinde, nemlendirici ve anti aging özelliği sayesinde ise cilt bakım kategorisinde baş tacı olmayı başarmıştır.

Biz kadınlar için vakit her zaman son derece önemlidir. Güzel ve bakımlı görünmek için hem cilt bakımı hem makyaj hem de saçımıza ayıracak vakti en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırız. Fakat bu durum her zaman mümkün olmaz. Siz de vaktinizi çalmadan cilt bakımınızı tamamlayıp kusursuz görünmesini istiyorsanız Jane Iredale BB kremi mutlaka denemelisiniz.

Mineral makyaj markalarının öncü isimlerinden biri olan Jane Iredale ürünleri parfüm, paraben ve alkol gibi zararlı kimyasallar içermez. Cilt bakımının devamı niteliğinde geliştirdiği makyaj ürünleri ile cildin ihtiyaç duyduğu bakımı tamamlamayı hedefler.

Jane Iredale Glow Time BB Krem

Mineral renk pigmentleri ile sürüldüğü andan itibaren örtücülük sağlayan Jane Iredale BB krem diğer adı ile renkli nemlendirici pürüzsüz bir cilt görünümü sağlıyor! Tek bir üründe mucizevi etki sağlayan bu ürünün faydalarını birlikte inceleyelim.

SPF 25 ve UVA/UVB PA++ koruması ile cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. İçeriğindeki greyfurt özü, gözenek ve ince çizgi görünümünü giderir. Antioksidan özelliği sayesinde yaşlılık belirtilerini önler. Aloe vera, yeşil çay ile ciltteki hassasiyet ve kızarıklığı yatıştırır. E vitamini cildi nemlendirir ve besler. Mineral renk pigmenti ciltteki kızarıklık, sivilce ve leke gibi cilt kusurlarını gizler. Göz çevresine dahi uygulanılabilir özelliği ile pratik uygulama sağlar. İnce yapısı kolay uygulanır ve homojen bir görünüm kazandırır. Farklı renk seçenekleri ile her ten rengine uyum sağlar.

BB Krem Nasıl Uygulanır?

Öncelikle ten renginize en uygun rengi seçin. Sonrasında makyaj fırçası veya sünger yardımıyla tüm cilde eşit bir şekilde uygulayın. Üründen çok fazla almak kapatıcılığı arttırmaz. Aksine ürünün cilde eşit bir şekilde yayılmasını engeller. BB kremde örtücülük istiyorsanız cildinize uyguladıktan sonra birkaç dakika bekleyin ve ikinci katı sünger yardımıyla tampon hareketiyle uygulayın. Böylece pürüzsüz ve doğal bir görünüm elde etmiş olacaksınız.

Cildinizin sağlığı ve bakımı için doğru makyaj ürünleri arayışındaysanız tüm Jane Iradele ürünlerini Dermokozmetika'dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve hediye fırsatıyla sahip olabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri