Yesemek ve Zeugma Rotary Kulüplerinden Ziyaret Atağı

Yesemek ve Zeugma Rotary Kulüplerinden Ziyaret Atağı

Yesemek ve Zeugma Rotary Kulüpleri geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamlarında ziyaret ettiler.

Rotary 2020 - 2021 döneminin başlamasının ardından, Yesemek ve Zeugma Rotary kulüpleri başkanları Tayfun Sakıcı ve Gürman Ceydeli sivil toplum projeleri ve kurumlar arası işbirliklerini geliştirmek üzere kurum ziyaretleri kapsamında ilk makam ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Gaziantep’te sivil toplumun ihtiyaçları ve pandemi sürecinde yapılabilecek projelere yönelik karşılıklı görüş alışverişi içerisinde geçen ziyarette, yakın zamanda Kızılay Gaziantep Şubesi ile birlikte gerçekleştirilen onkoloji hastaları için gıda ve kırtasiye yardımı projesinden de bahsedildi. Görüşmede ayrıca, yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarına desteklerinin önemine de değinildi.

Ardından dönem başkanları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret ettiler. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesisler ve yapılan hizmetler ile ilgili bilgi alan Sakıcı ve Ceydeli, Büyükşehir Belediyesi ile özellikle dezavantajlı gruplara yönelik gerçekleştirilebilecek projeler konusunda görüş alışverişinde bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri