Canlı Anlatım...Canlı İzle...İSTANBUL'DA GAZİANTEP FIRTINASI 0-4...Muhteşem GAZİANTEP

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığı maçtan 4-0 galibiyetle ayrılarak yükselişini sürdürdü. Haftalardır kaybetmeyen Gaziantep FK, rakibini Maxim'in attığı 2 gol ardından Jefferson ve Muhammed Demir'in attığı gollerle maçı 4-0 kazanırken üç puanın da sahibi oldu.

Ligde haftalar bir bir geride kalırken Gaziantep Futbol Kulübü adeta tarih yazıyor. Kırmızı-Siyahlı takım namağlup olarak gittiği İstanbul’da Kasımpaşa’yı 4-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek seriyi sürdürdü. Gaziantep Futbol Kulübü, Kasımpaşa ile oynadığı maçtan üç puanla ayrılırken galibiyeti getiren gollere Maxim (2), Jefferson ve Muhammet Demir imza attı.

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde ligde başarılı işlerin altına imza atan Gaziantep Futbol Kulübü, bu kez deplasmanda Kasımpaşa engelini rahat geçti. Rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran Gaziantep ekibine üç puanı kazandıran gollere Maxim (2), Jefferson ve Muhammet Demir imza attı. Haftalardır namağlup yoluna devam eden Gaziantep Futbol Kulübü ligde puanını 24’e çıkarırken adeta tarih yazmaya devam ediyor. Kasımpaşa maçını farklı skorla kazanan konuk takım Süper Lig’in flaş ekibi olmayı sürdürdü.

İŞTE MAÇTAN DAKİKALAR

90'4.Hakem eklenen süreyi göstermek için tabelasını kaldırıyor. En az 3 dakika daha oynanacak.85'Gaziantep takımı oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sahadan çıkan oyuncu Jefferson, giren oyuncu Furkan Soyalp.83'Sarı kart! Tomas Brecka az önceki hareketinden dolayı sarı kart ile cezalandırıldı.82'Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Stadı'nda kaleyi yoklayan oyuncu Armin Hodzic ancak isabet yok.81'Gaziantep takımında oyuncu değişikliği. Giren oyuncu Pawel Olkowski, çıkan oyuncu Güray Gündogdu.81'Oyuncu değişikliği! Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu stadında oynanan maçta Gaziantep oyuncu değiştiriyor. Sahaya giren oyuncu Zvonimir Kozulj, sahayı terk eden oyuncu Alexandru Maxim.79'0:4Gol! Gaziantep adına golü atan oyuncu Muhammet Demir. Durum şimdi 0-4.78'Oyuncu değişikliği. Oyundan çıkan oyuncu Haris Hajradinovic, oyuna giren oyuncu Dogucan Haspolat.78'Oyuncu değişikliği! Kasımpaşa takımında oyuncuğu değişikiği. Giren oyuncu Yasin Dülger , çıkan oyuncu Yusuf Erdoğan.75'Armin Hodzic kaleyi bulan vuruşundan gol çıkartamıyor.75'Yardımcı hakemin ofsayt bayrağı Deplasman Takımı için kalkıyor. Muhammet Demir ofsaytta kalan oyuncu.73'Ofsayt! Kasımpaşa takımında Oussama Haddadi topla buluşuyor ancak yardımcı hakemin bayrağı havada.72'Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Stadı'nda kaleyi yoklayan oyuncu Yusuf Erdoğan. Şutu kaleyi buluyor ancak golle sonuçlanmıyor.68'Oyuncu değişikliği! Gaziantep takımında giren oyuncu Amedej Vetrih, çıkan oyuncu Nouha Dicko.68'Oyuncu değişikliği! Marius Sumudica oyuncu değişikliğine gidiyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu stadında oyuna giren oyuncu Muhammet Demir, çıkan oyuncu Kenan Özer.67'Kasımpaşa takımının atağında şut savunmadan dönüyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Stadı'ndaki şutun sahibi Yusuf Erdoğan.65'Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu stadında, Kasımpaşa takımı şimdi sağ taraftan köşe vuruşu kullanacak.64'Kasımpaşa takımı sahanın sağ köşesindan korner atışı kullanacak. Topun başındaki oyuncu Yusuf Erdoğan.59'Kasımpaşa takımı Haris Hajradinovic ile gole çok yaklaştı ancak kaleyi bulan şut ağlarla buluşmadı.59'Oyuncu değişikliği! Kasımpaşa için oyuncu değişikliği. Kevin Varga çıkan oyuncu, Alan giren oyuncu.57'Asist Kevin Mirallas.57'0:3Gol! Gaziantep takımı farkı arttırıyor. Jefferson kafa vuruşuyla golü bulan oyuncu. 0-3.57'Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu stadında, Kevin Mirallas sahanın sağ köşe gönderinden korner atışı kullanacak.52'Sarı kart gören oyuncu Armin Hodzic51'Az önce bir sakatlık yaşayan Kenan Özer tekrar sahadaki yerini alıyor.49'Gaziantep takımında Kenan Özer sakatlık geçiriyor. Maç oyuncunun tedavisi için durdu.Koray Gencerler Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Stadı'nda ikinci yarıyı başlatıyor.Ve Koray Gencerler Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Stadı'nda ilk yarının bitiş düdüğünü çalıyor.45'
+3Gole yaklaşan takım Kasımpaşa oldu. Kaleyi yoklayan oyuncu Haris Hajradinovic. Kaleyi bulan şutu skoru değiştirmeye yetmedi.45'
+34.Hakem 3 dakikalık uzatma oynanacağını gösterdi.45'
+2Kaleyi bulmayan şut! Şansını deneyen oyuncu Kasımpaşa takımında Haris Hajradinovic.45'Maçın hakemi Koray Gencerler, Gaziantep takımı lehine köşe atışı kararı verdi.44'İstanbul şehrinde Ev sahibi takım atağı hakemin ofsayt bayrağı ile kesiliyor.41'Korner kazanan takım Gaziantep. Atışı kullanmak için hazırlanan oyuncu Güray Gündogdu.40'Alexandru Maxim şutunu çekiyor ancak kaleyi bulamıyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Stadı'nda skor değişmedi.40'Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu stadında, Gaziantep takımı şimdi sağ taraftan köşe vuruşu kullanacak.39'Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu stadında, Kasımpaşa takımı şimdi sol taraftan köşe vuruşu kullanacak.38'Maçın hakemi Koray Gencerler, Kasımpaşa takımı lehine köşe atışı kararı verdi.37'İsabetsiz şut! Gaziantep Papy Djilobodji ile kaleyi yokladı ancak sonuç yok.37'Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu stadında, Kevin Mirallas sahanın sağ köşe gönderinden korner atışı kullanacak.33'Haris Hajradinovic isabetsiz bir şut çekiyor ve bu şut, İstanbul şehrindeki maçta skor tabelasını değiştirmeye yetmiyor.32'Gaziantep takımında bir süre saha kenarında tedavi gören Kenan Özer tekrar sahada.32'Kenan Özer yerden kalkamıyor. Tedavisi için oyun durmuş durumda.28'Korner kazanan takım Gaziantep. Atışı kullanmak için hazırlanan oyuncu Kevin Mirallas.25'Güray Gündogdu asisti yapan oyuncu.25'0:2Gol! Gaziantep farkı açıyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu stadında golü atan oyuncu Alexandru Maxim. 0-2.22'Ofsayt! Kasımpaşa takımında ofsayta düşen oyuncu Yusuf Erdoğan.22'Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Stadı'nda yan hakemin ofsayt bayrağı havada. Bayrak, Deplasman Takımıdan Nouha Dicko için kalkıyor.20'Sarı kart! Deplasman Takımı oyuncusu Tosca,Alin Dorinel sarı kart görüyor.19'Gunay Guvenc hafif bir sakatlıktan sonra tekrar sahada.19'Oyun sakatlık dolayısı ile durmuş durumda. Gunay Guvenc sakatlık geçiren isim.18'Kasımpaşa takımında Armin Hodzic kafa vuruşu ile topu ağlara göndermeye çalıştı ancak isabetli bir vuruş olmadı.18'Kasımpaşa takımı sahanın sol köşesindan korner atışı kullanacak. Topun başındaki oyuncu Yusuf Erdoğan.16'Sarı kart! Koray Gencerler sarı kartını Güray Gündogdu için kullandı.14'Ev sahibi takım atağı ofsayt ile kesiliyor.10'Tarkan Serbest sakatlandı ve sahayı terk ediyor. Yerine giren oyuncu Mickael Tirpan.9'Gol! Deplasman Takımı penaltıdan bulduğu gol ile skoru 0-1 yaptı.9'Oyun durdu. Sağlık görevlileri, sakatlanan Tarkan Serbest için sahada.8'Penaltı! Gaziantep penaltı vuruşu kazanıyor.6'Gaziantep takımında tedavisi tamamlanan Alexandru Maxim tekrar sahada.4'Maçın orta hakemi sakatlanan oyunucunun tedavisi için oyunu durdurdu. Yerde yatan oyuncu Alexandru Maxim (Gaziantep).Marius Sumudica sahaya süreceği kadroyu açıkladı.1'Koray Gencerler ilk düdüğü çalıyor ve Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu Stadı'ndaki mücadeleyi başlatıyor.Gaziantep 3 maçtır üstüste kazanıyor.Gaziantep son 13 maçta yenilmedi.Kasımpaşa evinde oynadığı son 15 maçta hiç mağlubiyet almadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri