ZVONİMİR KOZULJ : Uzun süre futbol oynamadım

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni transferi Zvonimir Kozulj, Afyon kampında açıklamalarda bulunarak Gaziantep’e geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Pandemiden dolayı uzun süre futbol oynamadığını dile getiren Bosnalı futbolcu, kısa sürede adaptasyon sürecini aşacağını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam eden Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni transferi Zvonimir Kozulj, açıklamalarda bulundu. Pandemiden dolayı uzun süre futbol oynamadığını dile getiren Bosnalı oyuncu, teknik direktör Sumudica ve takımına övgüler yağdırdı.

SUMUDİCA ÇAĞIRDA GELDİM
Kırmızı-Siyahlı takımın yeni transferi Zvonimir Kozulj, kendisini teknik direktör Sumudica’nın istediğini dile getirerek, transfer sürecini anlattı, Zvonimir Kozulj, “Gaziantep’e geliş sürecim hızlı ve ani gelişti. Burada olmaktan çok mutluyum. Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarım benim çok hoş karşıladılar. Adaptasyon sürecisini çok kısa sürede atlattım ve atlatmaya çalışıyorum. Gaziantep’te sadece iki gün bulundum. Daha sonra Afyon kampına geldik. Sağlık kontrolünden geçtim ve oradanda problem çıkmayınca imzayı attık ve gerçekten burada olmaktan çok mutluyum. Tabi, Sumudica gibi bir hoca beni isteyince hiç şüphe duymadım ve direkt olarak buraya geldim” dedi.

SÜPER LİG 20 YILDIR YÜKSELİŞTE
Süper Lig’de oynayacak olmanın heyecanını yaşadığını dile getiren Zvonimir Kozulj, “Türkiye Süper Ligi benim için çok iyi bir deneyim olacak. Büyük yıldızlar arasında ve milli futbolcular arasında kendimi göstermeye çalışacağım. Türkiye ligi ve özellikle Türk Milli takımı son 20 yılda yukarılara tırmanan bir lig. Herkesin tanıdığı ve bildiği yıldız oyuncular burayı tercih ediyor. Benim için ve kariyerim için yeni bir deneyim olacak. Buraya geldiğim için çok mutluyum” ifadesini kullandı.

UZUN SÜRE FUTBOL OYNAMADIM
Bosnalı futbolcu pandeminden dolayı uzun süre futbol oynamadığını belirterek, “Pandemi sürecinden dolayı futbola uzun süre ara vermiştim. Geldiğim takımda ligler oynanmıyordu. Tekrardan buraya geldim ve kolay bir süreç değil. Ama yeniden takım arkadaşlarım ve teknik ekib beni aralarına hoş karşıladılar. Adaptasyon sürecini atlatmaya çalışıyorum. Dürüst olmak gerekirse çalışmalar kolay geçmiyor. Zorlanıyoruz. Hava şartları ve antrenmanların yorucu olmasından dolayı zorlanıyoruz. Ama en iyi şekilde çalışarak bunu atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri