SUMUDİCA BÖYLE İSTEDİ

Süper Lig’in ilk maçında Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü, istediği oyunu sahaya yansıtamazken teknik direktör Marius Sumudica’nın maçtan önceki açıklamarı takımı etkilemiş gözüktü. Galatasaray tecrübesini ve kalitesini ortaya koyduğu maçta Gaziantep FK ise kalesindeki sayısız pozisyonları güçlükle önledi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın maçtan öncesi açıklamaları takımı olumsuz etkiledi. Rumen teknik adamın, “Yönetim yanlış düşünüyor, takım olarak lige hazır değiliz. İyi bir kamp dönemi geçiremedik. Galatasaray maçı öncesinde bazı olaylar cereyan etti. İstediğimiz transferleri almadılar” gibi açıklamalarından sonra futbolcuların etkilendiği görüldü. Teknik Direktör Sumudica’nın söylediği bu sözler karşısında Gaziantep Futbol Kulübü ise sahada istediği oyunu ortaya koyamadı.
Kaleci Günay’ın başarılı kurtarışlarıyla tarihi yenilgiden kurtulan Gaziantep Futbol Kulübü, sadece Andre Felipe’nin golüne sevinebildi. Kırmızı-Siyahlı takımın kalecisi Günay, yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri