GAZİANTEP FK’YI LAYIK OLAN BİRİNE TESLİM EDERİZ

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile yaptığı görüşmede Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin sezon sonu bırakacağı söylemlerine son noktayı koydu. Özmen, “Biz işimizin başındayız. Devlet erkanı ve bizler bu kulübe gelecek olan ismin kulübe layık bir olmadığı sürece müsade etmeyiz” dedi.

Mehmet Büyükekşi’nin sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasından sonra bir çok ismin Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı için gündeme gelmesinden sonra Asbaşkan Müslüm Özmen konuştu. Kırmızı-Siyahlı takımın Asbaşkanı Müslüm Özmen, göreve devam ettiklerini ve şu anda bırakma gibi bir konunun söz konusu olmadığını söyledi.

SONUNA KADAR İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ
Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, başkanlık için bazı isimlerin gündeme geldiğini ve bunuda basından takip ettiklerini belirterek, “Biz şu anda işimizin başındayız. Mehmet Büyükekşi başkanımız ve bizler görevimizin başındayız. Sezon sonuda olsa, şimdi de olsa işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ve üstelik gelecek sezonun planlarını dahi yapıyoruz. Daha önce söyledim, yine söylüyorum. Bu bir bayrak yarışı, bayrağı da yarış devam ederken tesilm ederiz. Bizde yarışa devam ediyoruz.Mehmet Büyükekşi’nin bu kulübe yaptığı katkı ve destek unutulmaz. Oda işinin başında. El ele verdik yolumuza devam ediyoruz” dedi.

GELECEK OLAN LAYIK BİR OLMALI
Müslüm Özmen, Gaziantep Futbol Kulübü ismi üzerinden kimsenin reklam ve siyaset yapmamasını isteyerek, “Gaziantep Futbol Kulübü üzerinden kimse siyaset yapmasın. Bu kulüp Gaziantep’i temsil ediyor. Zarar görmesini kimse istemez. O nedenle; böyle zamanlarda bazı isimler ortaya çıkar. Kulüp üzerinden reklam yapmaya çalışırlar. Kim olursa olsun, gelecek isim Gaziantep’e ve Gaziantep Futbol Kulübü’ne layık biri olmalı. Devlet erkanımız “Bu isim Gaziantep FK’ya layık bir isim” derse o zaman bayrak yarışı devam ederken bayrak teslim edilir. Yoksa biz yönetim olarak işimizin başındayız” diye konuştu.

VALİ BEY ŞU İSME VERİN DERSE…
Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, Gaziantep Futbol Kulübü’nü yönetecek ismin kulübe layık bir isim olması gerektiğini anımsatarak, “Yarın Vali bey derse bu isme verin derse verilir. Çünkü, Gaziantep Futbol Kulübü’nü alacak isim çok önemli. Ama şu unutulmasın, Gaziantep Futbol Kulübü’nün başkanıda yönetimi de yoluna devam ediyor. Bırakma gibi bir düşünce şu anda yok” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri