TRANSFER ZAMANI!

TRANSFER ZAMANI!

Spor Toto 1. Ligin ilk yarısını 31 puanla 3. sırada tamamlayarak şampiyonluk yarışında önemli bir adı atan Gazişehir Gaziantep'te gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın transferlerle ilgili listesini sunduğu yönetim, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bu futbolcularla temasa geçti. Önemli oyuncuların yer aldığı listede Erdoğan Yeşilyurt, Anıl Karaer, Kehinde ve Erhan Çelenk gibi isimlerin ön plana çıktığı gelen bilgiler arasında.

ALTIPARMAK LİSTESİNİ SUNDU

İç transferde 5 futbolcu ile yollarını ayırma kararı alan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, bu oyuncularına yerine biri yabancı olmak üzere 3 yerli oyuncu transfer etmek için harekete geçti. Kırmızı-Siyahlı takımın teknik direktörü Mehmet Altıparmak, takıma katkı sağlayacak isimlerle temas kurarken yönetime ise transfer listesini sundu. Altıparmak'ın yerli transferinde Sivasspor'dan Erdoğan Yeşilyurt, Osmanlıspor'dan Anıl Karaer ve Erzurumspor'dan Erhan Çelenk'i istediği öne sürüldü.

ERHAN ÇELENK'İ ALTIPARMAK İSTİYOR

Transfer çalışmaları için harekete geçen Gazişehir Gaziantep'te Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan Erhan Çelenk'i istedi. Bu futbolcu için yönetim harekete geçerken orta alanı Erhan ile güçlendirmek istiyorlar. Gazişehir Gaziantep yönetimi, kısa sürede transfer çalışmalarını tamamlayarak yeni gelecek isimleri kampa götürmek isterken bu isimlerden birisi de Erzurumspor'lu Erhan Çelenk olduğu öğrenildi.

ANIL KARAER ISRARI

Gazişehir Gaziantep, Osmanlıspor'dan Anıl Karaer'i transfer etmek için harekete geçti. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın isteği üzerine Anıl Karaer transfer için çalışma başlatan yönetim bu oyuncunu transfer etmek istiyor. Osmanlıspor'da oynayan sol bek oyuncusu için girişimler başlarken bu oyuncunun da gelmek istediği gelen bilgiler arasında.

ERDOĞAN YEŞİLYURT GELECEK Mİ?

Transferde önemli isimlerin peşine düşen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Sivasspor'dan Erdoğan Yeşilyurt için harekete geçti. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın istediği oyuncuların başında gelen Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt için görüşmelere başlayan yönetim, bu oyuncuyu renklerine katmak için çaba sarfediyor. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile temasa geçen Gazişehir Gaziantep yönetimi, transferi hafta sonuna kadar netleştirmek istiyor.

KEHİNDE'YE TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Gol yollarındaki sıkıntıyı aşmak ve alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Gazişehir Gaziantep Futbol takımının gündeminde olan Ankaragücü oyuncusu Lanre Kehinde için görüşmeler başladı. 29 yaşındaki forvet için harekete geçen yönetim, Ankara temsilcisine resmi teklifte bulundu. Ankaragücü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kehinde'nin durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri