Beşler Un, Gıda ( Un ) sektöründe “TSE COVID-19 Güvenli Üretim ” Belgesini Alan İlk Firma Oldu

Beşler Un, Gıda ( Un ) sektöründe “TSE COVID-19 Güvenli Üretim ” Belgesini Alan İlk Firma Oldu

Beşler Un, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından sanayi kuruluşlarına yönelik yapılan güvenli üretim denetiminden geçerek Un sektöründe “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazanan ilk firma olma başarısını gösterdi.

Covid 19 salgının başladığı ilk günden itibaren aldığı önlemlerle personelinin, müşterilerinin ve tedarikçilerinin sağlıklarını korumak için eksiksiz adımlar atan Beşler Un’un, güvenilir, hijyenik ve standartlara uygun olarak üretim yaptığı TSE tarafından Güvenli Üretim Belgesi verilerek tescillendi.

Konuyla ilgili Türkiye'nin salgınla mücadele sonrasına ve yeni normale odaklandığını belirten BEŞLER Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut ÇAKMAK şunları kaydetti: “Gıda sektörünün öncü şirketlerinden biri olmanın getirdiği sorumlulukla Covid 19 salgınıyla mücadelede tesislerimizde bulaşımı önlemeye yönellik ciddi tedbirler aldık. Bu kapsamda başta üretim alanları olmak üzere, personel servisleri, yemekhane vb bir çok alanda yeni normale uygun düzenlemler yaptık. Şimdi denetimleri hiçbir uygunsuzluk ve ek süre almadan, başarı ile tamamlamının sevincini yaşıyoruz. Hedefimiz grubumuzun bünyesinde bulunan bütün şirketlerimizde aynı standardı sağlamak olacak. Bu vesileyle Beşler Group olarak ülkemizin ve milletimizin menfaati için üzerimize düşen görevi her zaman yapacağımızı belirtmek isterim.“

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri