Gaziantep'te suçlulara geçit yok

Gaziantep'te suçlulara geçit yok

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İlimiz genelinde huzurlu ve güvenli ortamın oluşması, sokak suçlarının azalması, uyuşturucu madde ticareti ile hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı çarşı ve mahalle Bekçileri ve Düztepe Şehit Hüseyin Cengiz Polis Merkezi Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda;

1-Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileri 24 Ağustos 2019 tarihinde Akkent Mahallesi Akkent Parkı içerisinde durumundan şüphelenerek durdurdukları S.D. isimli şahsın; Hırsızlık, Dolandırıcılık, Mala Zarar Verme, Yaralama vb. toplam 48 ayrı suç dosyasından arandığı anlaşılmış, ayrıca şahsın 7 Yıl 8 Ay Kesinleşmiş cezası olduğu ve 10 dosyadan faili meçhul olarak arandığı tespit edilmiştir. Adli makamlara sevk edilen S.D. isimli şüpheli tutuklanmasına müteakip cezaevine teslim edilmiştir.

2- Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Düztepe Şehit Hüseyin Cengiz Polis Merkezi Amirliği ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında; 2 Ağustos 2019 tarihinde yapmış olduğu çalışmalarda; uyuşturucu madde satışı yapan ve Çarşı ve Mahalle Bekçisini yaralama olayına karışan M.K isimli şüpheli şahsın M.Y isimli şüpheli şahıs ile birlikte uyuşturucu madde sattıkları ihbarı üzerine Turan Emeksiz Mahallesinde ikamette yapılan aramada; 3 Fişek Halinde 1.60 Gram Metamfetamin maddesi, 1 Adet pompalı tüfek ile bu tüfeğe ait 15 Adet Kartuş ve 1 Adet Tabanca ele geçirilmiştir.

M.K, M.Y ve ikamette bulunan A.K isimli şüpheli şahsılar yakalanmış, M.K ile M.Y isimli şüpheli şahıslara uyuşturucu madde satışı yapmak, A.K isimli şahsa ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılmış, adli mercilere sevk edilen şüphelilerden; M.K ile M.Y isimli şüpheli şahsılar adli makamlarca tutuklanmıştır" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri