Mehmet Erdoğan'dan 15 temmuz mesajı

Mehmet Erdoğan'dan 15 temmuz mesajı

Bugün hainlerin, kalleşlerin, darbecilerin başının ezildiği gurur günüdür. 15 Temmuz gecesi demokrasiye pranga vurulmak istenmiş, millet iradesi Türkiye düşmanları tarafından hain bir saldırıya uğramıştır.

Türkiye'nin diz çökmesi ve millî varlığın tümden yıkılması maksadıyla Türk milleti tam kalbinden hançerlenmiştir. Millî iradenin tecelligâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bombalanması ve asker kıyafetine bürünen canilerin vatandaşlarımıza silâh doğrultması birer ihanet simgesi olarak tarihe geçmiştir.

Türk devletinin işgali, Türk milletinin esareti ve Türk demokrasisinin hançerlenmesine yönelik bir ihanet ve acımasız bir terör saldırısı olduğunu unutmadık, unutmayacağız! Hain darbe girişimine karşı toplumun tüm kesimlerinin verdiği ortak demokratik tepki ve mücadelenin öneminin altını çizerken, Darbe girişimini gerçekleştirenleri ve destek verenleri bir kez daha lanetliyorum.

Vatandaşlarımızın cesaret ve fedakârlık timsali tutumlarının da tarihî bir nitelik taşıdığı tartışmasızdır. FETÖ terör örgütünün hain kalkışmasına göğsünü siper eden Türk milleti ile devlet töresini ve demokrasimizi ayakta tutma kararlılığı gösteren siyaset ve devlet adamlarımız sayesinde millî ruh şahlanmış, yeni bir kahramanlık destanı yazılmıştır.

15 Temmuz darbe girişiminde onurluca karşı direnişte bulunan ve vatan uğruna yaşamını yitiren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize sağlıklar ve esenlikler dilerim.

Selamlarımla.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri