Beklenen Oldu...İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ partisinden ihraç edildi.Ümit Özdağ kimdir, kaç yaşında, nereli?

İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ partisinden ihraç edildi.Ümit Özdağ'ın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Son dakika gelen bir habere göre; Ümit Özdağ İYİ Parti'den ihraç edildiği belirtildi. Peki Ümit Özdağ kimdir, nereli?

İYİ Parti, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden, Kurucular Kurulu Üyeliği de dahil olmak üzere kesin olarak çıkarılmasına Müşterek Disiplin Kurulu tarafından oy birliği ile karar verildiğini açıkladı.

Ümit Özdağile ilgili birson dakikahaberi geldi. Ümit Özdağ'ınİYİ Parti'den ihraç edildiği açıklandı.Gelen son dakika haberi sonrasında Özdağ'ın yaşamı merak konusu oldu. PekiÜmit Özdağ kimdir, kaç yaşında?

ÜMİT ÖZDAĞ KİMDİR?

Ümit Özdağ, 3 Mart 1961 tarihinde doğdu.

Münih Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra uzun yıllar üniversitelerde ders verdi. 2001 yılında profesör oldu. 1999'da Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezini, 2003'te Diyanet Araştırmaları Merkezini, 2006'da ise 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü'nü kurdu. 2018 Türkiye genel seçimlerinde, İYİ Parti'den İstanbul milletvekili seçildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri