Wessi Erkek Gömlek Modelleri ve Fiyatları

Wessi Erkek Gömlek Modelleri ve Fiyatları

Erkeklerde şıklığı belirleyen ana unsur olan gömleğin seçimi, kombinlerde en önemli konulardan biridir. Gerek spor gerek klasik tarzda olsun kıyafetin ilk göze çarpan unsuru gömleklerdir. Bu yüzden vücut tipine ve giyim tarzına uygun olarak seçilmiş gömlek modelleri şıklığınızı arttırırken enerjinizi de yükseltecektir.

Ortama Göre Gömlek Seçimi

Resmi çalışma ortamlarında ve iş toplantılarında genellikle klasik kesim oluşturulmuş beyaz, mavi, açık pembe gibi renkler tercih edilmektedir. Klasik gömleklerde ayrıca kol düğmesi kullanmak şıklığı tamamlayacaktır. Giyim kuralları çok fazla resmiyet gerektirmeyen ortamlarda spor ve klasik tarzı birleştiren çizgideki gömlekler de ayrıca gayet şık durmaktadır.

Smart casual denilen bu giyim tarzında gömlek modelleri genellikle slim fit kesimde tercih edilmektedir. Gömleğin altına kanvas pantolon ve üzerine giyilebilecek bir triko bu tarz kombinleri tamamlamaktadır. Kareli, çizgili ve desenli spor gömlekler ise rahat iş ortamlarında veya günlük hayatta fazlaca tercih edilen modellerdir.

Erkek Gömleklerinde Wessi Şıklığı

Erkek giyimde şıklığın adresi Wessi, her üründe olduğu gibi erkek gömlek modellerinde de birçok farklı seçeneği bir arada sunuyor. Giyeceğiniz ortam ister resmi ister rahat bir ortam olsun Wessi erkek gömlek modelleri her zevke uygun bir seçeneği barındırmaktadır. Ayrıca fiyatlar bütçenizi zorlamayan rakamlarda olup kredi kartına 6 taksit ve kapıda ödeme avantajından faydalanabilirsiniz.

Fiyat aralığı sekmesinden istediğiniz rakamları belirleyerek seçenekleri daraltabilirsiniz. Sitemize yeni eklenen ürünleri öğrenmek için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir ve bültenimize abone olabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri