Oğulcan Çağlayan'ın Avrupa planları!

Oğulcan Çağlayan'ın Avrupa planları!

Sezonu Gazişehir Gaziantep ile tamamlayan ve şampiyonluk coşkusu yaşayan Oğulcan Çağlayan, yeniden Çaykur Rizespor'a dönerken buradaki hedeflerini tek tek sıraladı. Oğulcan Çağlayan, "Avrupa'nın en iyi kulüplerinde forma giyebilirim" diyerek hedeflerini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerindenÇaykur Rizespor forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Oğulcan Çağlayan beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.
Çağlayan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:
Gelecek planlamasında neler var?
"23 yaşındayım ve çok olgun olduğuma inanıyorum. Bu saatten sonra çok iyi yerlere geleceğim. İnsanlar çok şaşıracak buna. Bana inanan insanlar hep yanımda oldu. Onlarla beraber hareket etmeye devam edeceğim. Ama çok çok iyi yerlere geldiğim zaman yanıma yaklaşan insanlara hiçbirine selam vermeyeceğim. Çünkü buna inanıyorum. Ben her zaman doğru oldum, dürüst oldum ve çalışmayı sevdim."
"Gazişehir'le olan çıkışımı devam ettirip üzerine koyup iyi bir sezon geçirip istediğim yer olan Avrupa'ya orada olan lejyonerlerimiz gibi bende Avrupa'da çok iyi takımlarda forma giyeceğim. Tek hayalim bu."
Gençlere neler söylemek istersin?
"Aslında ne söylersen boş. Çünkü bizde o yollardan geçtik. Hata yapmadan tecrübe kazanamasın, hata yapacaksın. Ama bizler olsun, halk olsun, o kulübün taraftarları, yöneticileri ve teknik ekip olsun oyunculara sahip çıkacak."
"Hata yapmadan tecrübe edinemezsin. İstediğin kadar doğruları konuş. Onlar istediklerini yapacaklar. Gençleri telafi edceğiz, onların hatalarını telafi edeceğiz. Biz insan kazanacağız. Yoksa bir anda silip atabilirsin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri