Bakan Gül’e linç!

Son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabinede revizyon yapacağı dedikoduları üzerine bazı güçler, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yeni kabinede yer almaması için hem kampanya, hem iftira, hem yalan, hem dedikodu, hemde linç yaparak yıpratma operasyonu yaptıkları ileri sürüldü.

İLK DEĞİL
Adalet Bakanı Gül, geçtiğimiz günlerde de benzer bir tuzak kurulmuştu. Sabah Gazetesinin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü hedefe alan “FETÖ’cüler yargıda yapılanıyor” haberi çok tartışılmıştı. Abdulhamit Gül’ün Sabah gazetesine cevabının ardından, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik “Adalet Bakanlığımız Cumhurbaşkanı’mızın talimatıyla FETÖ’ye karşı mücadelesine sonuna kadar devam ediyor” açıklamasında bulunmuştu.

GÜL NE DEDİ?
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, tarikat liderinin elini öptüğü görüntülerinin ortaya çıkmasıyla ilgili açıklama yaparak, "Ülkenin her vatandaşıyla münasebetimiz olabilir. Ancak 2015 yılında çekilen bir video, o zaman milletvekili bile değildim" dedi.

BÜYÜK İFTİRA
Bakan Gül yanıtında şu ifadeleri kullandı: "Milletvekili dahi değilken seçim çalışmalarında yapmış olduğumuz, Peygamber Efendimiz'in Kutlu Doğum programına katıldığımız bir programdı. Bizim bu anlamda, bu çerçevede, Anadolu'nun her türlü insanıyla, her seçmenimizin bu konudaki çalışmalarında, bu konuda tüm Anadolu'nun her rengiyle, her deseniyle, bu ülkenin her vatandaşıyla; düşüncesi, yaşam tarzı, inancı ne olursa olsun bizlerin ortak değerleriyle hem siyasi hem de insani anlamdaki münasebetlerimiz ve etkinliklere katılmamız elbette söz konusu olabilir ancak bu 2015, hatırladığım kadarıyla seçim öncesinde -7 Haziran öncesiydi- ve milletvekili dahi değildim galiba, öyle hatırlıyorum, dolayısıyla bunu ifade etmek isterim."



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri