Anıl, Erhan ve Kehinde HAREKATI BAŞLADI!

Anıl, Erhan ve Kehinde HAREKATI BAŞLADI!

Transferde hareketli günler geçiren Gazişehir Gaziantep yönetimi, kadrodaki eksikleri gidermek adına görüşmelere başladı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın isteği üzerine transfer düğmesine basan yönetim, Anıl Karaer, Erhan Çelenk ve Kehinde ile temasa geçti. Bu üç futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen yönetim, görüşmelerini sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısında sıkıntı yaşamamak adına transfer çalışmalarına aralıksız devam eden ve takımdaki eksikleri gidermek için harekete geçen Gazişehir Gaziantep yönetimi, teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın raporu doğrultusunda görüşmelere devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin gündeminde olan Osmanlısporlu Anıl Karaer, Erzurumsporlu Erhan Çelenk ve Ankaragücülü Kehinde ile görüşmelere devam ediyorlar. Bu futbolcuların kulüpleri ile görüşme gerçekleştiren yöneticiler kısa sürede transferi tamamlamak istiyor.

ANIL KARAER KİMDİR?

Türkiye'de profesyonel futbol hayatına 2007-2008 sezonunda Vestel Manisaspor'da başlayan ve ardından Çaykur Rizespor, Beylerbeyi, adanaspor, Karabükspor, Mersin İdman Yurdu, Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor, Kayserispor, Gençlerbirliği ve son olarak Osmanlıspor formalarını terleten 30 yaşındaki Anıl Karaer'in takımıyla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ERHAN ÇELENK KİMDİR?

Erhan Çelenk16 Mart 1989 Akçaabat doğumludur ve şu anda Erzurumspor forması giymektedir.

16 Mart 1989 doğumlu 178 cm boyunda ve 77 kilodur.

Tercih Ettiği Ayak: Sol Ayak

Mevki: Orta-Saha

Şu ana kadar Kahramanmaraşspor ve Erzurumspor formalarını giydi.

Kahramanmaraş'da sadece 1 gol atmayı başardı ve Erzurumspor'a transfer oldu.

Kariyeri boyunca toplamda 35 maça çıkanErhan Çelenkbu maçlarda 7 gol attı, 5 assist yaptı, 6 sarı kart ve 0 kırmızı kart gördü.

LANRE KEHİNDE KİMDİR?

Olanrewaju Lanre Kehinde, Ankaragücü takımında forvet mevkinde görev alıyor. Nijeryalı futbolcu, 7 Mayıs 1994 yılında Lagos'da dünyaya geldi. 24yaşındaki oyuncu 1.94 boyunca.

Fujairah SCforması altında 26 maça çıkan Lanre Kehinde, bu maçlarda 5 gollük bir performans sergiledi. Elazığspor forması ile 16 maça çıkan Kehinde, 8 gol ve 1 asisitlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri