Kol Düğmesi Nasıl Takılır?

-

Günümüzde stil sahibi erkeklerin asla vazgeçemediği aksesuarlardan biri de kol düğmesi olmaktadır. Bu ürün asil ve şık duruşuyla eskiden olduğu gibi zenginlik simgesi olmaya devam etmektedir. Kol düğmesi çok özel koleksiyonlarında yer alan birbirinden ışıltılı tasarımlarla kusursuz bir şıklık ve stil vaat eder. Sadece gece davetleri ve de özel etkinliklerde değil her gün her saat tarzını korumakta olan erkekler, ofis ortam ve ya günlük hayat içinde önemli aksesuardan vazgeçmez.

Kol düğmesinin doğru bir şekilde kullanılabilmesi için, gömleğin manşet kısmında düğme yerine delik bulunması gerekmektedir. Böylelikle iki yön de delikli olduğu için, iki delikli kısım üst üste gelecek şekilde hizalanmalıdır. Kol düğmesinin arka kısmında bulunan kilit, sağa veya sola çekilince arka kısım düz bir şekil alacaktır. Bu işlem yapıldıktan sonra kol düğmesinin arkasında bulunan uzun kısım üst üste gelen iki deliğin içerisinden geçirilmeli ve kilit kapatılmalıdır.

Harfli Kol Düğmesi Modelleri Son zamanlarda harfli kol düğmesi modelleri yaygın olarak hediye tercihleri arasında yer almaktadır. Ayrıca gömlek modelleriyle birlikte doğru takımlama ile yalnızca davet kıyafeti olarak değil aynı zamanda da her alanda rahat bir şekilde kullanılabilir. Genç stilde olan modern giyimi tercih edenler tasarım harfli kol düğmesi modelleri ürünlerini tercih ederek özgün bir tarz oluşturabilir. Harfli olan modellerde kişinin adı ve soyadının ilk harflerinden de modeller seçmek mümkündür. Gitar, kuru kafa, araba, zar ya da çizgi film karakterleri çok hoş ve sempatik ürünlere de dönüşebilir. Günlük olarak rahatlıkla kullanılabilen bu seti çeşitleri kişilerin ismini baş harfinden oluşan farklı malzeme ve de tasarım seçenekleri sunabilir. Çelik modeller zengin bir ürün yelpazesi ve de her beğeniye hitap etmekte olan seçenekler sunmasıyla öne çıkar.  Kişiye Özel Kol Düğmeleri Kol düğmeleri, özellikle meraklıları için çok hoş erkek aksesuarından olmaktadır. Takım elbise üzerinde çok küçük bir detay olarak da yer alan bu kişiye özel kol düğmeleri erkeğin şıklığına ve ya prestijine artı puanlar katmaktadır. Birbirinden şık gömlek kişiye özel kol düğmesi modelleri sevgililere ve ya evli çiftlere özel olarak da hazırlanılan ürün modelleri de yer almaktadır. 

Kol Düğmesi Tarihi Genel olarak klasik ve ya şık giyim stilinin erkekler bakımından en sevilen aksesuarlar arasında ilk olarak bulunan kol düğmesi hikayesi ile dikkat çeker. Tarihi 16. yüzyılda yer alan aristokrasinin şaşaalı hayat sürdüğü Fransa’ya da kadar uzanan özel ürünler o dönem Paris’te soyluluk ve de zenginlik göstergesi sayılır. 19. yüzyıldan itibaren moda olan manşetli şekildeki gömlekler nedeni ile Avrupa genelinde de büyük bir yaygınlık kazanır. Amerika’da 20. yüzyılda kullanımı da iyice artan farklı aksesuar, daha çok özel desen, motifler ve ya tasarımlarla kullanılır. Kol düğmesi hikayesi geleneksel, çağdaş ya da şık çok sayıda düğme tasarımları dönemsel olarak yerini bulur. Geçmiş dönemlerde aristokratlar ve zenginlerin kullanmakta olduğu ürünler, o dönemlerde çoğunlukla altın, gümüş ya da pırlanta şeklinde değerli taş ve ya madenlerden yapılır.  

Kol Düğmesi Fiyatları Erkekler tarafından saatlerden sonrasında en sık kullanılmakta olan ikinci takı ve ya aksesuar modeli olduğu bilinen kişiye özel kol düğmesi oldukça geniş bir seçenek yelpazesi de sunar. Oldukça makul fiyatlar ile bulunabilen çelik tasarımların yanında gümüş gibi rahat bir şekilde erişilebilir olan modeller de tercih edilebilir. Altın, elmas gibi çok değerli maden ve de metallerin bulunduğu ürünler de kullanılan malzemenin değerlerine göre daha yüksek olan fiyatlardan alıcı bulabilir. Kol düğmesi altın malzemelerden yapıldığında genellikle elmas ve pırlanta gibi modellerin fiyatları daha yüksek olmaktadır. Önemli toplantılar, galalar, davetler ve ya düğün gibi bazı özel günler başta olmak üzere çok şık stilin gerektiği aktivitelerde de bu lüks ya da çok çeşitli modeller tercih edilir. Gümüş kol düğmeleri ürünleri ise daha da uygun fiyatlar ile birlikte kusursuz bir şekilde şıklık sağlayabilir.Yüzlerce farklı modeli https://www.kravatkolik.com/kol-dugmeleri linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri