BağlantıOpel ve Chevrolet Online yedek parça sitesi: Generalopel.com

BağlantıOpel ve Chevrolet Online yedek parça sitesi: Generalopel.com

Türkiyenin en işlek Opel ve Chevrolet yedek parça sitesiGeneralopel.com orjinal ve muadil ürün tedariği ile kaliteli ve güvenilir hizmet veriyor. Online yedek parça alışveriş sitesinde bakım ürünleri, motor ürünleri, debriyaj ürünleri, aks ürünleri, porya ürünleri, bilya ürünleri, kaporta ürünleri, aydınlatma ürünleri ve daha fazlası en düşük fiyatlarla %75 varan indirimlerle yer alıyor.

1998 yılında Konya Karatay Sanayi Sitesinde kurulan Öz Konya Opel Özel Servisi'nin deneyimlerinden yola çıkarak hayata geçirilen Generalopel.com online yedek parça satış sitesinde, Chevrolet ve Opel parça çeşitlerine yer veriliyor. General Opel online mağazası üzerinden GM motor yağı, komple motor, şanzıman gibi oto yedek parça çeşitleri online satın alınabiliyor.

Opel ve Chevrolet marka her model araca uygun orjinal ve yan sanayi ürün seçenekleriyle vade farksız taksit imkanı gibi seçenekler de sunan General Opel, 250 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı da sunuyor.

Opel ve Chevrolet yedek parça konusunda uzman General Opel, her türlü iki markada da yedek parça çeşitlerini, motor bakım ürünlerini, motor yağı çeşitlerini bulabileceğiniz generalopel.com web sitesinde Opel marka aracınızın modeli ne olursa olsun; fan rezistansı, krank mili, iç dikiz aynası, vites topuzu, radyatör üst hortumu, balata seti, buji kablo takımı, silecek takımı, ön tampon, benzin deposu gibi geniş bir yelpazede Opel yedek parçaları ve moro yağları bulabilirsiniz.

General Opel online yedek parça sitesi Chevrolet marka aracınızın modeli ne olursa olsun; kaput açma teli, Aveo yağ filtresi, Chevrolet Cruze sağ dış stop lambası, Chevrolet Cruze bagaj kilidi, klima polen filtresi, Kalos ön fren diski, Cruze hava filtresi, Cruze 1.6 termostat filtresi gibi geniş bir yelpazede Chevrolet yedek parçaları bulabilirsiniz.

Opel Astra, Corsa, Combo, Tigra, Vectra, Omega, Meriva, Crossland, Frontera, Grandland, İnsignia, Mokka, Zafira, Signum, Calibra yedek parçaları ve Chevrolet Aveo, yeni Aveo, Captiva, yeni Captiva, Cruze, Epica, Kalos, Lacetti, Rezzo, Spark, Trax yedek parçaları için Konya Opel yedek parça sitesi General Opel web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri