Ataması yapılan o müdür görevden alındı

Ak Parti Gaziantep 24. 25. ve 26. Dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın Sosyal medya hesabı twitter'dan gündeme getirdiği okul müdürü görevden alındı.

Samiye Teymur Emine Ulusoy İlkokulu öğretmeni iken Şahinbey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne ataması yapılan Hüseyin İnal görevden alındı.

Ak Parti Gaziantep 24. 25. ve 26. Dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın Sosyal medya hesabı twitter'dan gündeme getirdiği ve atamasında ‘’Müdürüm tebrik ederim, hayırlı olsun, çorbada benimde tuzum olsun isterdim ama haber vermedin.’’ şeklinde sitem etmişti.

İşe döndükten sonra kendisi için seferber olan AK Parti'li isimlere işte böyle teşekkür etti. Şahinbey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü olarak görev yapan Hüseyin İnal bir süre önce görevden alındı. Görevden alınmasının ardından dava açan İnal, geçen günlerde mahkeme kararıyla görevine iade edildi ve tekrar Şahinbey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü olarak göreve başladı.

Facebook hesabından bir mesaj yayınlayan İnal, Öğretmenevi Müdürlüğü görevine tekrar dönmesinde kendisine destek olduklarını belirttiği hemşerisi AKP Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, AKP Gaziantep İl Başkan Yardımcıları Zekeriya Aslan ve Hüseyin Deveci, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanım Ahmet Gök, Halfetililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı Mehmet Erdoğan, Halfetiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Aslan, Eğitim Bir-Sen Şehitkamil İlçe Başkanı Nurullah Tekataş ve Türk Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Erhan Durukan’a teşekkür etti.

ŞAMİL TAYYAR: ÇORBADA BENİM DE TUZUM OLSUN İSTERDİM AMA...

Hüseyin İnal’ın AK Partili siyasetçiler, sendikacılar ve sivil toplum örgütü başkanlarının isimlerini tek tek yayınlayarak teşekkür etmesi Gaziantep’te günün konusu oldu. Gaziantep eski milletvekili Şamil Tayyar da bu duruma tepki gösterdi ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Müdürüm tebrik ederim, hayırlı olsun, çorbada benim de tuzum olsun isterdim ama haber vermedin” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri