Dev adamlar AVRUPA'DA!

Dev adamlar AVRUPA'DA!

Büyük bütçeli takımlara karşı daha başarılı olan ve 26 maçta 15 galibiyet alarak Avrupa Kupaları'na gitmeyi garantileyen Gaziantep Basketbol takımı, adeta tarih yazdı. Cengiz Şimşek başkanlığındaki Gaziantep ekibi, 2018-2019 sezonunu başarılı bir şekilde geçirirken Play-Off'a ve Avrupa kupalarına kalmayı garantiledi.

26 MAÇ 15 GALİBİYET
Son olarak kendi sahasında oynadığı Pınar Karşıyaka maçını kazanarak önemli bir galibiyet elde eden Gaziantep Basketbol takımı, 26 maçta 15 galibiyetle adeta tarih yazdı. Kırmızı-Siyahlı takım ligin bitimine üç maç kala Avrupa Kupası'na gitmeyi garantiledi. Yeni sezonda ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Gaziantep Basketbol takımı, yeni başkanı Cengiz Şimşek yönetiminde adeta tarih yazdı.

ADETA TARİH YAZDILAR
Bu sezon elde edilen başarılı sonuçlarla tarih yazan Gaziantep Basketbol takımı, Avrupa Kupalarında çıtayı yükseltti. 2016-2017 sezonunda olduğu gibi yeni sezonda da ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan takımlar arasına girmeyi başaran Gaziantep Basketbol takımı, bu sezon ligde üst üste aldığı galibiyetlerle Avrupa'yı garantiledi. Seri galibiyetler sonrasında zirveye tırmanan Gaziantep Basketbol takımı, kalan üç maçtan en iyi sonucu alarak ligi oldukça üstte bitirmek istiyor.

ŞİMŞEK'İN HAKLI GURURU
Gaziantep Basketbol Kulübü'nde yıllarca görev yapan ve bu sezon Kulüp Başkanlığı koltuğuna oturan Cengiz Şimşek yönetiminde dev adamlar Avrupa'ya gitmeyi garantiledi. Başkan Şimşek, Gaziantep Basketbol takımını daha iyi yerlere getirmek için çaba gösterirken Genel Menejer Boray Dai ile birlikte kafa kafaya vererek takımın zirveye çıkmasını sağladılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri