BÜYÜKEKŞİ TFF’YE GİDİYOR

2020-2021 sezonunun isminin Talat Özkarslı Sezonu olması için başlatılan kampanyaya destek veren Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile görüşeceğini söyledi.

OLAY SPOR’un başlattığı kampanyanın anlamlı olduğunu ve sonuna kadar destek olacağını dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Bu öncelikle alt yapısını hazırlayacağız. Talat Özkarslı ismi bunu hak ediyor. Bunun için bizde elimizden geleni yapacağız. Kimlerle görüşmemiz gerekiyorsa görüşeceğiz” dedi.
Mehmet Büyükekşi, Talat Özkarslı isinin yeni sezona verilmesi konusunda Federasyon yetkilileri ile görüşme yapacağını ifade ederek, “Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile görüşeceğim. Ardından Federasyon yetkilileri ile görüşeceğiz. Bunun alt yapısını oluşturup, gereken başvuruyu yapacağız” dedi.
Gaziantep Futbol Kulübü olarak, alt yapının oluşması sonrasında TFF’ya başvuru yapacaklarını dile getiren Mehmet Büyükekşi, “Dilerim olur. Çünkü, Talat Özkarslı bunu hak ediyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri