Gaziantep'te 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası

Gaziantep'te 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası

Gaziantep'te 8 yaşındaki kız çocuğuna, öğretmeni tarafından tecavüz edildiği iddia edildi. Hastane raporları ve kamera kayıtları, tecavüz iddialarını doğrularken, öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te Mehmet Erdemoğlu İlkokulu'nda birinci sınıf öğrencisi olan 8 yaşındaki kız çocuğuna, öğretmeni tarafından tecavüz ettiği iddia edildi. Ailenin şikayeti üzerine tutuklanan öğretmen H.K, iddiaları kabul etmese de hastaneden alınan raporlar ve kamera kayıtları öğretmeni ele verdi. Şimdi gözler 20 Haziran'daki duruşma gününe çevrildi.

İddialara göre, Mehmet Erdemoğlu İlkokulu'ndaki sınıf öğretmeni H.K., çocuğa sana ayakkabı ve defter alacağım bahanesiyle evine götürdü ve tecavüz etti. Tecavüz olayı raporlarla kanıtlanırken, şüpheli H.K.,tutuklanarak cezaevine konuldu.

İddiaya göre, öğretmen öğrencisine "Yarın sabah saat 08:00'de okulda ol sana ayakkabı alacağım" diyerek sabah erken gelmesini istedi. Mağdurun velisi R. A., da mağduru 18.01.2019 günü sabah saat 08:30'da okula götürdü. Şüphelinin mağduru alarak okuldan çıktığı sırada tanık, R.A,'nın mağdurla şüpheliyi gördüğü ve yanlarına giderek nereye gittiklerini sorduğu, şüphelinin tanığa, "ayakkabı ve defter alacağım" dediği şüphelinin mağdurla birlikte taksiyle okuldan ayrıldığı, mağdura poğaça ve ayakkabı aldıktan sonra mağduru kendi evine götürdüğü eve geldiklerinde şüphelinin tecavüz olayını gerçekleştirdiği mağdurun olayı anlatmasıyla ortaya çıktı.

Olayın ortaya çıkmasıyla öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldı ve aynı gün açığa alındı. Öğretmen daha sonra ailenin şikayeti üzerine tutuklandı.

RAPORLAR OLAYI DOĞRULADI

Mağdurun yapılan iç beden muayenesinde akut fiili livata uyumlu maddi bulguların olduğu ve hymenin intakt sağlam olduğu belirlendi. Şüpheliden alınan kan örneği ile kıyafetler, mağdurdan alınan sürüntü örneği ve kıyafet ile olay yerinden alınan bulgular üzerinden yapılacak moleküller incelemenin henüz tamamlanmadığı öğrenildi. İddianamede, şüpheli öğretmene ait ikamete ilişkin temin edinen kamera görüntülerinden şüphelinin mağdur ile birlikte 18.01.2019 günü saat 09:58'de el ele tutuşarak siteye girdiklerinin, saat 10:40'da da asansörden inerek binanın dış kapısına yöneldiklerinin görüldüğü, mağdurun samimi ifadesi, kamera görüntüsü, iç beden muayenesi raporu dikkate alındığında şüphelinin üzerine atılı suçu işlediği kanaatine varıldığına vurgu yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri