Oğuz Ceylan'ın hedefi milli takım

Oğuz Ceylan'ın hedefi milli takım

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başarılı oyuncusu Oğuz Ceylan, A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş'e mesaj yolladı. Hedefinin milli takım olduğunu dile getiren başarılı futbolcu, en büyük şansının eşi olduğunu dile getirdi.

Gaziantep Futbol Kulübü olarak iyi bir aile ortamı yakaladıklarını dile getiren Oğuz Ceylan, kendisinin de hedefleri olduğunu söyledi.

MİLLİ TAKIMA GİTMEK İSTİYORUM
Milli takımın her zaman hayallerini süslediğini belirten Oğuz Ceylan, şöyle devam etti:"Tartışmasız her Türk futbolcunun istediği yer milli takımdır. Benim asıl hedefim de milli takım. Şu an en üst lig olan Süper Lig'de forma giyiyorum. Hedefim 3 büyükler ve Avrupa. Yaşım 29. O yüzden Avrupa olmayabilir ama 3 büyükler ve milli takım neden olmasın. Milli takım da çok başarılı gidiyor. İnşallah o kadroda ben de olurum. O yüzden çok çalışıyorum ve istiyorum. İnşallah o forma şansı bana gelir ve en iyi şekilde temsil ederim."

HEDEFİ ÜÇ BÜYÜKLER
Süper Lig'i Gaziantep Futbol Kulübü ile tanıdığını anımsatan Oğuz Ceylan, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kulübün bendeki emeği kısa ama çok büyük. Bana kariyerimde ilk kez şampiyonluk yaşattı, ilk kez Süper Lig maçı heyecanı yaşattı. Bunları göz ardı edemem ve tabii ki teklif geldiği sürece önceliğim burası olur. Elbette ki 3 büyüklerde görev almak isterim. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi kulüplerde olmak isterim ama inşallah emeğimizin sonucunu alırız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri