KAPLAN'IN HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Süper Lig'de yeni iki Şampiyonluğa imza atan Polisgücü, gözünü Avrupa'ya çevirdi...

Geçtiğimiz hafta hem erkeklerde hem kadınlarda Süper Lig Salon Hokeyinde Şampiyon olan Gaziantep Polisgücü Hokey takımının hedefinde hokeyin en üst ligi olan Trophy Hokey şampiyonluğu bulunuyor. Şampiyonluk kupasıyla birlikte Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile bir araya gelen Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, hedeflerinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu söyledi.Erkeklerde ve bayanlarda kupayı kaldıran Gaziantep Polisgücü, hafta sonu Avrupa mücadelesine çıkacak.

Gaziantep Polisgücü Hokey takımı, Avrupa Şampiyonasında güçlü ekiplerle mücadele etmeye hazırlanıyor. Alanya’da kamp yaparak Eurohockey Indoor Club Trophy 2020’ye hazırlanan Gaziantep Polisgücü takımı, bir yandan Süper Lig şampiyonluğunu kutlarken bir yandan da Avrupa Şampiyonluğunu düşünmeye başladı.

MEHMET KAPLAN, TAKIMINA İNANIYOR
Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Süper Lig’de şampiyonluk kupasını kaldırdıklarını ve hedeflerinin Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 olduğunu söyledi. Takımının iyi mücadele ettiğini ve Süper Lig’de son saniyeye kadar şampiyonluğu bırakmadıklarını dile getiren Kaplan, “Son maçımızı Nizip ile oynadık. Kıran kırana geçen bir maçtı. Takımımız şampiyonluk kupasını kimseye kaptırmadı ve elinden geleni yaptık. Eurohockey Indoor Club Trophy 2020’de de takımımızın en iyi neticelerini alacağına inanıyorum” dedi.

OYUNCULARDAN SÖZ ALDI
Türkiye Hokey Federasyonu Süper Ligi şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı sporcularını kutlayan Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan “Başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Şampiyonluk kupasını Elazığ’da yaşanan depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza armağan ediyoruz. Bundan sonraki süreçte önümüzde Gaziantep’in ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleştirilecek olan Erkekler Salon Hokeyi Avrupa Trophy Şampiyonası için var gücümüzle çalışacağız. Burada çok güçlü ülke takımlarıyla karşılaşacağız. Burada da şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

TROPHY’DE GÜÇLÜ RAKİPLER YER ALIYOR
Gaziantep Polisgücü Avrupa Şampiyonasında güçlü ekiplerle mücadele edecek. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, Eurohockey Indoor Club Trophy 2020’de güçlü rakiplerle mücadele edeceklerini belirterek, Alanya’da takımın bu şampiyonaya hazırlandığını dile getirdi.
14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Alanya’da Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün ev sahipliği yaptığını ifade eden Mehmet Kaplan, “Alanya’da Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 ‘de A grubunda ülkeler Hollanda, İngiltere, Hırvatistan ve İrlanda, B grubunda ise İsviçre, Fransa, Portekiz ve Türkiye’yi temsilen takımımız yer alıyor. 2019’da Hırvatistan’da ilk kez Trophy lige katılan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Alanya’da Avrupa’nın en güçlü takımlarıyla karşılaşacak. Diğer taraftan 21-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Litvanya’da gerçekleştirilecek olan Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 Women’de yarışacak olan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı ise Kızlar A grubunda İsviçre, Hırvatistan ve İtalya ile karşılaşacak. Bu ligde B gurubunda ise Belçika, Çekya, Litvanya ve Fransa yer alıyor. Bütün enerjimizi bundan sonra gerek kadın takımımızda gerekse erkek takımımızda Avrupa Trophy Şampiyonasına vereceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri