Doğal Kozmetik Ürünleri Lideri: Nuxe Paris Ürünleri ve Serileri

Doğal Kozmetik Ürünleri Lideri: Nuxe Paris Ürünleri ve Serileri

Yaşlanma karşıtı bakım konusunda öncü markalardan biri olan Nuxe, akademik bir kuruluş hikayesine sahiptir. Lisans eğitimini Paris Sicence Po'da tamamlayan, pazarlama ve finans alanlarında MBA diploması alan Aliza Jabès, girişimci bir kadın olarak Nuxe markasının temellerini atmıştır. 1990'lı yılların başında Paris'te küçük bir AR-GE laboratuvarı olan NUXE'ü keşfederek, doğa (nature) ile lüksü (luxe) birleştiren bir güzellik markasının kurucusu olmuştur. Firmanın hedefi farmasötik yaklaşımı benimsemiş; doğallık, değişim, değerlendirme, erişilebilirlik ve kullanım keyfini odağına koyan ekstra feminen bakımlar yaratmaktı. 2007 ve 2011'de Aliza Jabès ve NUXE, yeniliklerle büyümeyi hedefleyen şirketlere verilen inovasyon ödülü INPI'yi kazanmıştır. Bu ödül NUXE çalışma modelinin profesyonellerce de tanındığının bir işareti olarak oldukça önemlidir.

Nuxe Laboratuarı, güzelliğin merkezi Fransa'da bulunma avantajını da iyi kullanarak, kurulduğu günden bu yana özel uzmanlığa sahip bir Fransız markası olmuştur. Paris laboratuarında tasarım ve formülasyonundan Bretagne bölgesinin Lécousse şehrindeki fabrikasında üretimine kadar her bir NUXE ürünü Fransa'da üretilmektedir. Nuxe için kalite oldukça önemlidir.

Bu yazımızda Nuxe markasının öne çıkan ürünlerini şu şekilde sıralayabiliriz;

Nuxe Merveillance Nuxe Nuxuriance Nuxe Kuru Yağ

Nuxe Merveillance Serisi

Nuxe Merveillance serisi, yaşlanma karşıtı bakım sunan bir ürün serisidir. Mimik çizgilerini giderir ve cildi sıkılaştırır.

Merveillance Expert Serum

İnce çizgilerin görünümünde gözle görülür azalma sağlar ve 8 saat boyunca lifting etkisi yaparak sarkmaları azaltır. Yerleşik mimik çizgilerini giderir.

Merveillance Expert Yüz Bakım Kremi: İnce çizgilerle savaşır ve cildi nemlendirir. Yerleşik mimik çizgileri zamanla kaybolur ve cilt sıkılaşır.

Merveillance Expert Enrichie Yüz Bakım Kremi: Cilt kuruluğu problemi olan kişilerde, nemlendirici etki sağlar ve bu sayede kırışıklıkları önler. Düzenli kullanımda yerleşik mimik çizgileri kaybolur, cildiniz eski sıkılığına kavuşur ve toparlanır.

Merveillance Expert Gece Bakım Kremi: Gece vücut dinlenirken, cildin yenilenmesini sağlar ve cildi derinlemesine besler. Gece boyunca yenilenen cilt daha pürüzsüz bir görünüme kavuşur.

Merveillance Expert Göz Çevresi Bakım Kremi: Bitkisel kafein içeren bu göz kremi, ciltte sıkılık sağlar ve mimik çizgilerini yok eder. Düzenli kullanımla birlikte koyu halkaların ve şişliklerin görünümü en aza iner. Göz çevresinde sıkılaşma sağlar.

Nuxe Nuxuriance Serisi

Nuxe Nuxuriance serisi cilt hücrelerini yeniler, yoğunluk ve canlılık kazandırarak, cilt sıkılığı sağlar.

Nuxuriance Ultra Roll-On Maske: Cildi düzleştirir, yüz konturunu yeniden şekillendirir ve ışıltıyı geri kazandırır. Cilt dolgunlaşır, dinlenir ve sıkılaşır.

Nuxuriance Ultra Besleyici Krem: Cilde canlılık verir, yüz konturunu yeniden şekillendirir ve kırışıklıkları düzeltir. Cilt daha genç görünür; pürüzsüz ve yoğun görünüm sayesinde dolgunluk kazanır. Doğal ışıltısını geri kazanır. Besler, rahatlatır ve elastikiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olur.

Nuxuriance Ultra Sıvı Krem: Kırışıklıkları düzeltir. Cilt daha genç görünür; pürüzsüz ve yoğun görünüm sayesinde dolgunluk kazanır. Daha aydınlık bir görünüme kavuşur. Gözenekler sıkılaşır.

Nuxuriance Ultra Gece Kremi: Yüz ovalini yeniden şekillendirir, pürüzsüz ve yumuşak bir cilt elde edilmesini sağlar.

Nuxuriance Ultra Göz ve Dudak Konturu: Göz ve dudak etrafındaki kaz ayağı çizgilerini yok eder ve cilde yumuşaklığını geri kazandırır.

Nuxuriance Ultra Serum: Yoğunlaştırıcı serum teni canlandırır, dolgunlaştırır ve homojen bir görüntü sağlar. Yüz ovali yeniden şekillenir ve cilt daha ışıltılı bir hale gelir.

Nuxe Kuru Yağ

Çok amaçlı kullanıma uygun olan Nuxe Kuru Yağ ürünleri, yüz, saç ve vücut için ideal bir nemlendirme sağlar. Yağlı ya da yapışkan his bırakmaz.

Huile Prodigieuse Kuru Yağ: 6 değerli bitkisel yağ (macadamia, fındık, hodan, tatlı badem, kamelya, sarı kantaron) içeren bu çok amaçlı kuru yağ cildi ve saçları nemlendirir, besler, onarır ve yatıştırır. Yağsız bir yapıya ve hoş bir kokuya sahiptir.

Huile Prodigieuse OR Altın Parıltılı Kuru Yağ: Huile Prodigieuse Kuru Yağ'ın altın parıltılı versiyonu, mineral içeriğiyle cildin ve saçların ışıl ışıl olmasını sağlar. Yağsız yapısı ve hoş kokusuyla etkili bir bakım sunar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri