Gaziantep FK Galası 18 Aralık’ta

Gaziantep Tek Yürek, Kırmızı-Siyaha tam destek sloganı altında Gaziantep Futbol Kulübü’ne destek kampanyası başlatılırken bununla ilgili gerçekleştirilen toplantıya yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Gaziantep Tek Yürek, Kırmızı-Siyaha tam destek sloganı altında Gaziantep Futbol Kulübü’ne destek kampanyası başlatılırken bununla ilgili gerçekleştirilen toplantıya yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantepliyim diyen herkesin kulübüne destek olmasını istediler.

DESTEK GALASI DÜZENLENECEK
Gaziantep’te 18 Aralık’ta destek galası düzenleneceğini dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, 21 Aralık’ta da İstanbul’da bir gala gecesi düzenleneceğini söyledi. Büyükekşi, Gaziantep’te yapılacak olan gala gecesinde ünlü sanatçılar Muazzez Ersoy ve Mustafa Keser’in konser vereceğini dile getirirken, bu gece tüm Gaziantep’in kulübüne destek olmasını beklediklerini söyledi. Gaziantep Valisi Davut Gül ise, “Gaziantep Futbol Kulübü şehrin takımı, tüm Gazianteplilerin şehrinin takımına destek vermesi gerekiyor” dedi.

FORMASIZ ÇOCUK KALMASIN
Gaziantep Futbol Kulübü “Gaziantep Tek Yürek, Kırmızı-Siyaha Tam Destek” sloganıyla kampanya başlattı. Ünlülerin de destek verdiği kampanya ile Gaziantep ve İstanbul’da iki ayrı gece düzenlenecek. Kampanya ile 10 milyon TL’lik formanın satılması hedefleniyor. Formalar “Formasız Çocuk Kalmasın” kampanyası ile Gaziantep’teki çocuklara hediye edilecek.

GAZİANTEP TEK YÜREK OLACAK
Süper Lig’deki birinci sezonunda, ilk 10 takım arasında yer alarak başarılı bir grafik çizen Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz hafta Masterchef Türkiye programının özel yayınında “Gaziantep Tek Yürek” başlıklı dev bir kampanya başlattı. Gaziantep’e konuk olan chefler, gastronomisi ile öne çıkan Gaziantep mutfağına özel yemekleri hazırlayarak kıyasıya yarıştı. Gaziantep Futbol Kulübü’ nün “Gaziantep Tek Yürek” kampanyasının da ilk anonsu bu program vesilesiyle milyonlara duyuruldu. Bu kampanyaya taraftarın, Türkiye ve dünyanın dört bir tarafında yaşayan Gazianteplilerin destek olması beklenirken, Gaziantep Futbol Kulübü’nün (GFK) de önemli bir gelir sağlaması amaçlanıyor. Kampanya kapsamında kırmızı-siyahlı taraftarlar DESTEK yazıp 8827’ye mesaj göndererek 10 TL karşılığında kulüplerine destek olabilecekler. Ayrıca bu kısa mesajların dışında GFK Store internet sitesi üzerinden satışa çıkarılan özel formalarla ve açılan banka hesaplarıyla da takımlarına katkı sağlayabilecekler. Büyükekşi: Herkes destek olmalı! Gaziantep Futbol Kulübü tarafından başlatılan “ Gaziantep Tek Yürek “ kampanyası kapsamında Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de şehrin takımının yanında yer alıyor.

VALİ GÜL : 100 BİN LİSANSLI ÖĞRENCİ
Gaziantep Valisi Davut Gül, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, Mehmet Büyükekşi liderliğindeki değerli yönetimi ile çok verimli işlere imza atıyorlar. Eminim ki; bir iki yıl içinde Türkiye’ye örnek olabilecek bir yapı ortaya çıkacak. GFK şehrin kulübü, şehrin takımı. Bunun için ekonomik olarak güçlenmesi lazım Ayrıca büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimizle de çok önemli işlere imza atıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığımız destek veriyor. Hedefimiz 100 bin lisanslı öğrenci. Şu anda 44 bindeyiz ve yılsonuna kadar bu rakama ulaşacağız. Burada amacımız çocukların sporu sevmesi. Daha da önemlisi şehir kulüplerinin bir sahibinin olması. Yani 3 büyüklerle 4 büyüklerle sporu bir yere götüremiyoruz. Bir yere geldikten sonra bitiyor. Bunun için Anadolu kulüplerinin güçlü olması lazım. Büyük kulüpler yine dünyada bizim temsil etsin ama Anadolu kulüpleri olmadığı müddetçe ligin de tadı yok, sporun da bir anlamı yok” diye konuştu.

BÜYÜKEKŞİ : HEDEFİMİZ GAZİANTEP İSMİNİ DUYURMAK
GFK Başkanı Mehmet Büyükekşi ise kampanyanın resmen başladığını duyurarak bu doğrultuda Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılarla adından söz ettirebilmesi adına tüm Gazianteplilere büyük görev düştüğünü söyledi. “Gaziantep Tek Yürek” projesiyle şehirde yaşayan herkesin bu kampanyaya destek olması gerektiğini ifade eden Büyükekşi, kampanya kapsamında yapılacakları şöyle anlattı: “Bizler Gaziantep adının sporda da en üst seviyelerde yer alması için yoğun mesai harcıyoruz. Bu doğrultuda kulübümüze destek olmak isteyen taraftarlarımız için önemli bir proje başlattık. Taraftarlarımızda kısa mesaj yoluyla, forma satın alarak ve belirtilen banka hesaplarına gönderecekleri bağışlarla bizlere destek olabilecekler. Gaziantep Futbol Kulübü sadece futbolcu, teknik heyet ve biz yönetim kurulundan oluşmuyor. Bu takım Gaziantep şehrinin takımı ve bu konuda da tek yürek olacağımızdan en ufak şüphemiz bulunmuyor. Bu dakikadan itibaren dünyanın her noktasında yaşayan Gazianteplilerin, kendisini Gaziantepli hissedenlerin desteğine yoğun bir şekilde ihtiyacımız var” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMALIYIZ
Kulüp bünyesinde gerçekleştirilen kampanyanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Büyükekşi, “Yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızla sportif faaliyetlerimizin yanı sıra, kalıcı gelirler sağlayabilmek için de büyük mesai harcıyoruz. Futbol takımımız için sezonu ilk 10 sıra içerisinde tamamlama hedefi koyduk ve bu doğrultuda da grafik sergilemeyi başarıyoruz. Tüm bunların yanı sıra oluşabilecek ekonomik sıkıntıların yaşanmaması için de taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Gerçekten şuan çok ciddi bir proje başlattık ve tüm Türkiye’ye Gaziantep’in tek yürek olduğunu göstermek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde ünlü isimlerinde katılacağı birçok kampanya tanıtım filmlerimiz yayınlanmaya başlayacak” dedi.

OYUNCULAR DESTEK VERİYOR
Büyükekşi, kendilerine destek olacak ünlüler konusunda birkaç örnek verdi: “Şu an TRT’de oynayan Benim Adım Melek dizisindeki oyuncular Gaziantep’e gönüllü olarak destek veriyor. Oradaki genç arkadaşımız dizide Gaziantep Futbol Kulübü’ne transfer olacak. Dizinin yıldızları Nehir Erdoğan ve Kutsi de Gaziantep Futbol Kulübü forması giyecek ve bunu sosyal medya hesaplarından paylaşacaklar. Ozan Doğulu da sosyal medya hesaplarının story bölümünden paylaşımda bulanarak kampanyamıza destek verdi” diye konuştu.

HEDEF 10 MİLYON TL’LİK FORMA SATMAK
Hedef 10 milyon liralık forma satmak Gaziantep ve İstanbul’da 18 ve 21 Aralık tarihlerinde iki ayrı destek gecesi düzenleyeceklerini kaydeden Büyükekşi, “18 Aralık’ta Gaziantep’te, 21 Aralık’ta da İstanbul’da gece düzenleyeceğiz. Gaziantep’teki gecede Muazzez Ersoy ve Mustafa Keser sahne alacak. Bu gecede 8827’ye mesaj atanlar 10 lira destekte bulunmuş olacaklar. Ayrıca 100 liraya forma satacağız. Bu formaları imkanı olan işadamlarına satacağız ancak onlara vermeyeceğiz. Aynı zamanda ‘Formasız Çocuk Kalmasın’ kampanyası başlatıyoruz ve o gecede satılan bütün formaları çocuklarımıza gençlerimize hediye edeceğiz. Burada belediye otobüslerimizi ve minibüslerimizi bu kampanyanın afişleri ile donatıyoruz. Ayrıca 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu. O gün düzenlenecek etkinliklerde de forma satacağız. Kampanyamızın asıl amacı halkımızın Gaziantep Futbol Kulübü’nü sahiplenmesini sağlamak. Amacımız Gaziantep Futbol Kulübümüzü yaşatmak ve en iyi şekilde gelirler sağlayabilmek. Hedefimiz 10 milyon liralık forma satmak. Taraftarlarımızın gücünün farkındayız, stadyumda olduğu gibi saha dışında da kulüplerine destek vereceklerine inanıyorum. Bizleri bu proje kapsamında gönderecekleri SMS’lerle, alacakları formalarla asla yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Artık bunun zamanı olduğunun farkındayız ve hep birlikte “Gaziantep Tek Yürek, Kırmızı-Siyaha Tam Destek” deme vakti gelmiştir” diye konuştu.

GAZETECİLER MESAJLA DESTEK OLDU
Bu arada kampanyanın ilk destekçileri basın mensupları oldu. Toplantıya katılan ulusal ve yerel basın temsilcileri DESTEK yazıp 8827’ye göndererek, Gaziantep Futbol Kulübü’ne 10 lira bağışta bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri