ANNE ACISI DİNMEDEN BABA ACISI YAŞADI

ANNE ACISI DİNMEDEN BABA ACISI YAŞADI

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın annesi Zeliha Yılmaz 8 ay önce vefat etmesinden sonra baba Türkmen Yılmaz'ın da vefatı büyük üzüntü yarattı

Gaziantep'in ender yetiştirdiği bürokratlar arasında bulunan ve uzun yıllardan bu yana da EPDK başkanlığını başarılı bir şekilde yapan ve sürekli Gaziantep'e hizmet hedefleyen Avukat Mustafa Yılmaz, 7 Ekim 2018'de annesi Zeliha Yılmaz'ın vefat etmesinin 8 ay geçmesine rağmen bir de babası Türkmen Yılmaz'ın vefat etmesi büyük üzüntüsüne neden olurken, dün yapılan cenazeye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere bir çok bürokrat katıldı. Ayrıca, Mustafa Yılmaz'ın babasının cenazesine Gaziantep ve Türkiye'nin her yerinden büyük bir katılım olduğu belirtildi.
ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ
Nizip'in Kesiktaş köyünde yapılan Türkmen Yılmaz'ın cenaze töreninde yüzlerce çelenk gönderilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir çok bakanda ayrı ayrı çiçek göndererek, başsağlığı dilediler.
YEMEĞE 3 BİN KİŞİ KATILDI
Türkmen Yılmaz'ın defin işlemlerinin tamamlanmasından sonra köyün adetleri arasında bulunan cenaze yemeğinde etli pilav ile yeşil fasulye yemeği verildi. Yaklaşık yemeğe 3 bin kişi katıldı.
YER SOFRASINDA BAKANLAR YEMEK YEDİ
Türkmen Yılmaz'ın cenaze töreninin bitmesinden hemen sonra köy evinde başta Sağlık Bakanı Doktor Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Fatih Dönmez, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Devlet eski Bakanı Kürşat Tüzmen, Gaziantep Valisi Davut Gül, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Antalya Valisi Münir Karaoğlu ve bir çok bürokrat yer sofrasında etli pilav ile yeşil fasülye yediler.
ÜNLÜ İŞADAMLARININ TAMAMI CENAZEDEYDİ
Özel uçakla Gaziantep'e gelen Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Kolin İnşaatın sahibi Naci Koloğlu, Cengiz İnşaat Holding'in yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Gazişehir Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Melike Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım'da katıldılar.
MÜFTÜ CENAZE NAMAZINI KILDIRDI
Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik'te vefat eden Türkmen Yılmaz'ın cenaze namazını kıldırdı ve yaklaşık 15 dakika fetva verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri