VOLEYBOL HAKEMLERİ SEZONU AÇTI

VOLEYBOL HAKEMLERİ SEZONU AÇTI

2019-2020 sezonu Gaziantep Voleybol İl Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu sezon açılış yemeği ile resmen açıldı.

Gaziantep Voleybol İl Temsilciliği'nin Kırkayak Antepevi'nde verdiği sezon açılış yemeğine Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Spor Hizmetleri Müdürü Nurettin Özyürek, Büyükşehir Belediyesi Spor ve Gençlik Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, Voleybol İl Temsilcisi, Behzat Şençay, Türkiye Voleybol Federasyonu MHK üyesi Enver Çinpolat ve Gaziantep'te görev yapan voleybol hakemleri katıldı.
Samimi bir havada geçen yemekte tüm davetlilere hitaben bir konuşma yapan Gençlik Spor İl Müdürü Muhittin ÖZBAY; "burada bulunan herkese öncelikle şahsım adına teşekkür ederim. Siz değerli davetliler hepiniz spora gönül vermiş, sporun gençler arasında yayılmasına hizmet eden çok değerli insanlarsınız. Gaziantep'te sporun gelişmesi ve de ileriye taşınması sizlerin sayesinde olacak ve biz de elimizden geldiğince sizlere destek olacağız." Şeklinde konuştu.
Gecenin sonunda yeni sezona dair düşüncelerini dile getiren Voleybol İl Temsilcisi Behzat ŞENÇAY; "Bu gece ev sahipliğini yaptığımız buluşmada şunu gördüm ki, bizler ve tüm paydaşlarımız bir araya geldiğinde ve de bu işe gönül koyduğumuzda yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ben ve ekibim, Spor İl Müdürlüğümüz, ilgili belediyeler hep birlikte olup güçlerimizi birleştirip çocuklarımıza ve de gençlerimize spor yapabilmeleri için tüm imkânları seferber edeceğiz. Bu bağlamda 2019-2020 sezonunda voleybol branşında liglerde mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyor her zaman yanlarında olduğumuzu bir kere daha hatırlatıyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri