KRİZİ YÖNETEMEDİLER!

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Marius Sumudica belirsizliği sürüyor. Kırmızı-Siyahlı takımda Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Gitmeden önce bana mesaj attı” derken Başkan Vekili Mahsum Altunkaya, “Habersiz gitmesine şaşırdık” açıklamalarından sonra Rumen hocanın durumu merak edilmeye başlandı. Şu ana kadar, belirsizliği üst seviyede olduğu Gaziantep FK’da bu durum oyuncuların da kafasını karıştırdı.

Geçtiğimiz hafta liglerin ertelenmesiyle birlikte özel jet kiralayıp, hem yardımcılarını hemde Maxim’i yanına alarak Romanya’ya giden Teknik Direktör Marius Sumudica’nın durumu kafaları karıştırdı.

YÖNETİM ARASINDA GÖRÜŞ AYRILIĞI
Yönetim arasında görüş ayrılığına neden olan Sumudica’nın yeniden dönüp dönmeyeceği merakla beklenirken yönetimin şu ana kadar hiçbir karar almayıp, ve yaptırım uygulamaması ise kafaları karıştırdı. Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan bu belirsizlik sürerken yönetim kurulunun sessiz kalışı herkesi şaşırttı.

BÜYÜKEKŞİ OLUMLU KARŞILADI
Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin, “İnsan sağlığı ve aile herşeyden önemli” diyerek Sumudica’nın gidişini olumlu karşılaması dikkat çekerken yaşanan bu olumsuzluğun ise yönetilememesi dikkat çekti. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin gidişi olumlu karşılaşması ve “Bana mesaj attı, hasta olduğunu söyledi, gitmesi gerektiğini iletti” demesi yönetim arasında kopukluğa neden oldu.

KRİZİ NEDEN YÖNETEMEDİLER?
Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, liglerin ertelenmesiyle birlikte yaşanan olumsuzlukları bir türlü yönetemediler. Yönetimsel sorunların ön plana çıktığı Kırmızı-Siyahlı kulüpte, şu sıralarda ise antrenman sorunu yaşanıyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan sıkıntılar gün yüzüne çıkarken, liglerin yeniden başlaması halinde ise ne olacağı merakla bekleniyor. Teknik Direktör Sumudica ile Maxim’in habersiz gidişi bir yana, takımın şu anda ne olacağı konusunda ise yönetimsel sıkıntıların olduğu görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri