iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Karşılaştırmalı Özellikleri

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Karşılaştırmalı Özellikleri

Gelişen teknoloji ile birlikte günlük hayatta bireylere eşlik eden ürünler de daha pratik ve kullanışlı bir hal aldı. Çok kısa bir sürede bilgisayarda yapılabilecek her işlemi kolaylıkla uygulayabilmenizi sağlayan akıllı telefonlar hem görünüm hem de kullanım itibarıyla sizlere daha kolay ve konforlu bir kullanım süreci sunmayı başarıyor. Geliştirilen ürünlerdeki birbirinden farklı özellik hem yenilikçi hem de pratik olduğundan siz de akıllı telefonlarınızı kullanırken daha kısa sürede arzu ettiğiniz işlemleri gerçekleştirebilecek ve bilgisayara ihtiyaç duymadan dilediğinizi yapabileceksiniz. Ürettiği her ürün ile dünya çapında en çok tercih edilen marka Apple geliştirdiği ürünlerin yüksek kalitesi ve modern tasarımları ile dünya devi olmaya devam ediyor. Her ürününde mükemmel özellikleri bir araya getirerek hem güvenli hem de pratik olmayı başaran cep telefonu seçenekleri sayesinde siz de gün içinde eşsiz fotoğraflar çekebilecek ve güvenli kullanım olanağından yararlanabileceksiniz. Yüksek hızı ve mükemmel ekran kalitesi ile de kullanıcıların memnuniyetini kazanmayı başaran iPhone seçenekleri ile yenilikçi, modern ve kaliteli telefonlara erişmek artık daha kolay bir hal alıyor. Siz de markanın tasarladığı akıllı telefon modellerini değerlendirerek konforlu kullanım olanağından yararlanabilirsiniz.

Apple iPhone 7 ile Yüksek Çözünürlük Size Mükemmel Fotoğraflar Çekme Fırsatı Sunuyor

Markanın tasarladığı iPhone 7 modeli 12 MP’lik arka kamerası ile çekim kalitesini doruğa çıkartıyor. Gün içinde dilediğiniz her fotoğrafı mükemmel bir şekilde çekmenizi sağlayan 7 modelinde siz de anılarınızı ölümsüzleştirebilecek ve yüksek kalitenin keyfini çıkartabileceksiniz. Markanın tasarladığı akıllı telefon seçenekleri yüksek kaliteli kamera içeriği sayesinde dünyanın her yerinde tercih edilmeye devam ediyor. Markanın sunduğu 7 modelinde sunulan farklı kamara özellikleri de daha iyi bir çekim kalitesi ile sizleri buluşturuyor. Markanın satışa sunduğu 7 modeli portre, panorama, zamanlayıcı, otomatik odaklama gibi pek çok kamera özelliği ile dilediğiniz fotoğrafı daha pratik bir şekilde çekmenize yardımcı oluyor ve size zaman kazandırıyor. Bu sayede her anı pratik bir şekilde ölümsüzleştirmenizi sağlayan marka ile siz de sevdiklerinizle birlikte eşsiz anları ölümsüzleştirebileceksiniz. Kamerasında sunduğu farklı özellikler ile sizlere farklı çekim teknikleri ile tanışma fırsatı da veren 7 modeli video kayıtlarınızın da mükemmel olmasına yardımcı oluyor. Optik sabitleyici özelliği ile videolarınızın ya da fotoğraflarınızın daha net çıkmasını sağlayan 7 modeli ile siz de titreşim dolayısıyla oluşabilecek sorunların önüne geçebileceksiniz. Özellikle video kayıtlarında karşılaşılan titreme sorunu görüntünün kalitesini bozduğu gibi aynı zamanda netlik konusunda da sorun yaratmaktadır. Bu durumu ortadan kaldıran iPhone 7 ile siz de daha net videolar ve fotoğraflar çekebilecek ve profesyonel bir deneyim yaşama şansı elde edebileceksiniz. Markanın tasarladığı Apple iPhone 7 Plus modeli de aynı şekilde optik sabitleyici olanağı sunarak titreşim dolayısıyla yaşanabilecek sorunlardan kurtulmanızı sağlıyor. 7 modelindeki gibi 12 MP’lık kamera çözünürlüğü sunan 7 plus ile 4K kameranın keyfini doyasıya çıkartabileceksiniz.

Dayanıklı, Sağlam ve Uzun Ömürlü; iPhone 7 Plus

4K kamera teknolojisi 2160P video kayıt çözünürlüğü sunduğundan videolarınızın daha profesyonel bir görünüme erişmesine yardımcı olabilirsiniz. Yüksek çözünürlüğü sayesinde daha net bir görüntüye sahip olmanızı sağlayan 4K özelliği ile alternatif çekimler yapabilir ve kendinizi geliştirme şansı elde edebilirsiniz. 7 modeli ile 7 Plus modelinde 12 MP’lik arka kamera çözünürlüğü ve 7 MP’lik ön kamera çözünürlüğü sizlerle buluşmaya devam ediyor. Yüksek çözünürlüğü ve pratik kullanımı ile dünyanın her noktasında ilgi odağı olmayı başaran bu modeller arasından siz de kendinize uygun seçeneği tercih ederek benzersiz çekimlere imza atabilir ve anı mükemmel bir şekilde ölümsüzleştirebilirsiniz. Günlük hayatta kullanılan pek çok elektronik ürün gerek kullanım üslubuna göre gerekse içeriğine göre performans sergileyebiliyor. Kaliteli içeriğe sahip olan akıllı telefon seçenekleri uzun ömürlü bir kullanım fırsatı sunduğundan siz de telefon tercihi yaparken markanın tasarladığı Apple iPhone 7 gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz. Geliştirdiği ürünlerde sunduğu dayanıklılık ile yüksek hızı bir araya getirmeyi başaran marka sunduğu 7 ve 7 Plus modellerinde de yüksek işletim sistemi ile hem hızlı hem de dayanıklı ürünlere erişmenizi kolay hale getiriyor. Markanın tasarladığı iOS işletim sistemi hem güvenlik açısından hem de hız açısından diğer telefonları geride bırakırken sürekli yenilenen içeriği ile de bir adım önde olmanızı sağlıyor. Markanın geliştirdiği iPhone 7 modelinde var olan İOS 10 işletim sistemi ile oldukça hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilecek ve yüksek kalitenin keyfini doyasıya çıkartabileceksiniz. İOS 13 yüklenebilir versiyonu ile de sizlere daha dinamik bir kullanım fırsatı tanıyan marka sayesinde yenilikçi içeriklere sahip olun. Teknolojinin her imkânından yararlanan marka sizlerle kaliteli deneyimi buluşturmaya devam ediyor. Sunduğu mükemmel tasarım ile de beklentiyi karşılayan Apple, satışa sunduğu 7 Plus modelinde geniş ekran özelliği sayesinde dilediğiniz videoyu daha iyi bir şekilde izlemenize ya da işlemlerinizi daha kolay bir şekilde halletmenize yardımcı oluyor. 5.5 inç’lik ekranı ile kolaylık sunan 7 Plus aynı zamanda çizilmeye karşı dayanıklı camı ile de güvenli kullanım imkanı tanıyor. 7 Plus’a nazaran daha küçük boyutlara sahip olan iPhone 7 ise 4.7 inç’lik ekranı ile beklentiyi karşılarken aynı şekilde çizilmeye karşı dayanıklı cam özelliği sayesinde kullanımı daha güvenli bir hale getirmeye devam ediyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Kalite ve Güvenlik Bir Arada

Markanın geliştirdiği 7 ve 7 Plus seçenekleri iOS işletim sistemine sahip olmaları sayesinde daha güvenli kullanım olanağı sağlıyor. İki modelde de sunulan 4 çekirdek hem hızı hem de yüksek verimi sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Aynı zamanda suya dayanıklılık olanağı sunan bu ürünler sayesinde siz de oluşabilecek kazalara karşı telefonunuzu koruma şansı elde edebileceksiniz. Suya dayanıklılık olanağının yanı sıra toza karşı da direnç gösteren iPhone 7 ve iPhone 7 Plus temelde ekran boyutları, ekran çözünürlüğü ve RAM konusunda farklılık gösteriyor. iPhone 7, 4.7 inç’lik bir ekran boyutu sunarken iPhone 7 Plus 5.5 inç’lik bir ekran boyutu sunuyor ve ekran çözünürlüğü olarak 7 Plus 1080x1920 piksel kalitesi ile sizleri buluşturuyor. İki üründe de farklı depolama seçeneklerine sahip olabilecek ve dilediğiniz veriyi Apple güvencesi ile muhafaza edebileceksiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri