Şampiyonluğa taraftarımızla yürümek istiyoruz

Şampiyonluğa taraftarımızla yürümek istiyoruz

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Mehmet Altıparmak Pazartesi akşam oynanacak olan Balıkesirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Balıkesirspor maçının önemini vurgulayan başarılı teknik adam, taraftarlara da bu zorlu karşılaşmada büyük bir görev düştüğünü dile getirdi.Altıparmak, "Şampiyonluk yolunda taraftarımızla birlikte yürümek istiyoruz" dedi.

ŞAMPİYONLUĞA TARAFTARIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜMEK İSTİYORUZ

Göreve geldikleri günden bu yana her geçen gün daha iyi futbol sergilediklerini belirten Mehmet Altıparmak, "Zorlu bir göreve geldiğimizin farkındaydık. Ancak hem Gaziantep şehrinin hem de kulübümüzün inanılmaz bir potansiyeli var. Geldiğimiz günden bu yana ciddi bir mesai harcıyoruz ve bunların sonucunu sahada alabilmek gerçekten bizleri memnun ediyor. Her geçen gün şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyoruz ve taraftar desteğine ihtiyacımız daha da artıyor. Umut ediyorum ki, son haftalarda olduğu gibi Balıkesirspor karşılaşmasında da tüm Gaziantepliler yanımızda olur ve alacağımız galibiyeti yine hep birlikte kutlarız. Futbolcularımın bu karşılaşmada da yüreklerini sahaya koyacaklarına dair inancım sonsuz. Yeter ki bu takıma gönül veren, herkes o tribünlerde bizleri desteklesin " dedi.

GÜZEL BİR HAVA YAKALADIK

Gazişehir Gaziantep'te göreve geldiği günden bu yana 2.33 gibi dikkat çekici bir puan ortalaması yakalayan Mehmet Altıparmak, takım içerisinde oluşan havanın da kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Takımdaşlık düşüncesinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Mehmet Altıparmak, "Göreve geldiğimizde en büyük sorunumuz kadro yapısından ziyade takım içerisindeki negatif ortamdı. İlk olarak göreve buradan başladık ve futbolcuların arasındaki ilişkileri pekiştirmeye çalıştık. Geride kalan altı haftaya baktığımız zaman bunu başardığımızı, aldığımız sonuçlarda gösteriyor. Şuan gerçekten oynayan, oynamayan tüm futbolcularım bu olayın bilincindeler ve ona göre hareket ediyorlar. Yakaladığımız bu güzel hava sonuçlara da yansıyor ve hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Kendi evimizde oynadığımız son Boluspor maçında bu havayı tüm şehirle de paylaştığımızı gördüm. Bu da gerçekten hem oyuncularımı, hem de bizi daha da motive etti. Umut ediyorum ki çok çalışmaya devam ederek, her geçen gün çok daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP ŞEHRİ FUTBOL ŞEHRİDİR

Gaziantep şehrinin Türk Futbolu'nda çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Mehmet Altıparmak, "Gerek futbolculuk dönemimde olsun, gerekse de sonraki süreçte Gaziantep şehri her zaman futbol şehri olmuştur. Buraya deplasmana gelen takımlar, kim olursa olsun her zaman zorlanmışlardır. Bu şehir gerek ekonomisiyle, gerekse de insanlarıyla değil 2 futbol takımını, daha fazla takımı bile kaldırabilecek potansiyele sahiptir. Gaziantepspor'un son zamanlarda yaşadığı sıkıntıları biliyoruz ve göreve ilk geldiğim gün de söylemiştim. Bizlere bu konuda düşen ne varsa, yapmaya hazırız. Çünkü Gaziantepspor ve Gazişehir bu şehrin iki önemli parçasıdır ve kardeşlerdir. Gaziantepli futbolseverlerinde, hem Gaziantepspor'a hem de Gazişehir'e destek olmalarını istiyoruz. Hangi takım kazanırsa kazansın, esas kazananın Gaziantep olacağının bilincindeyiz" diye konuştu.

BALIKESİRSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Gazişehir Gaziantep'in, ligin 15. haftasında Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmayı da değerlendiren teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Ligin ilk yarısında son haftalara giriyoruz ve özellikle 17 haftalık periyotta topladığımız kadar çok puan toplamayı hedefliyoruz. Altı maçtır güzel bir seri yakaladık ama önemli olan bunu sonuçlandırabilmek. Önce Balıkesirspor'la ardından da Gençlerbirliği ve Karabükspor ile çok zorlu karşılaşmalar oynayacağız. Ancak ilk düşüncemiz pazartesi günü kendi seyircimiz önünde oynayacağımız Balıkesirspor karşılaşmasını kazanabilmek. Gerçekten iyi bir rakibe karşı mücadele edeceğiz ancak taraftarlarımızın da desteğiyle yolumuza kayıpsız devam edebileceğimize inanıyorum. Diğer yanda da Denizlispor - Gençlerbirliği maçının oynanacak olması, bizim bu haftayı kayıpsız atlatmamızı gerekecek. Çünkü o maçtan çıkacak sonuç ne olursa olsun, bir rakibimize daha da yaklaşacağımız anlamına geliyor. Belki bu haftayı ikinci de tamamlayabiliriz, belki gelecek hafta lider de olabiliriz. Ama öncelikle kendi oynayacağımız Balıkesirspor maçına konsantre olmamız gerekiyor ve hazırlıklarımızı da o anlayışla sürdürüyoruz. Umarım tüm Gaziantepliler pazartesi günü stadyumumuzu dolduracaktır ve alacağımız galibiyetin sevincini de hep birlikte yaşarız" diye sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri