Futboldan Özmen, Basketboldan Şimşek sorumlu

Futboldan Özmen, Basketboldan Şimşek sorumlu

Gaziantep Futbol Kulübü'nde Mehmet Büyükekşi yönetimindeki icra kurulunun görevi belli oldu. Gaziantep Basketbol takımınında aynı çatı altına alınmasıyla birlikte yönetim kendi arasında görev dağılımını yaptı. Gaziantep Futbol takımı, Genel Sekreter Müslüm Özmen'den Gaziantep Basketbol ise Cengiz Şimşek'ten sorulacak.

İCRA KURULUNDA KİMLER VAR?
Geçtiğimiz hafta derneğin olağanüstü kongresini yapan Gaziantep Futbol Kulübü'nde Mehmet Büyükekşi, birlikte hareket edeceği 7 kişilik icra kurulunu belirledi. Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi ile birlikte Asbaşkan ve Başkan Yardımıcısı Mahsum Altunkaya, Asbaşkan Cengiz Şimşek, Genel Sekreter Müslüm Özmen, Asbaşkan Ahmet Fikret Kileci, Genel Koordinatör Gürkan Tural, Taraftarlardan Sorumlu Sedat Özdinç icra kurulunda yer alan isimler oldu.

FUTBOL ÖZMEN'DEN SORULACAK
Gaziantep Futbol Kulübü Genel Sekreteri Müslüm Özmen, futbolla yakından ilgilenecek. Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki icra kurulunda yetkili isimlerden birisi olan Özmen, A takım ve Alt yapı olmak üzere tüm futbol branşıyla ilgilenecek.

BASKETBOL ŞİMŞEK'E BAĞLI
Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.'nin bünyesine katılan Gaziantep Basketbol Kulübü ise mevcut başkan Cengiz Şimşek'ten sorulacak. Şimşek'in Basketbol'da Kulüp Başkanlığı devam ediyor. Ve Şimşek, Mehmet Büyükekşi yönetiminde icra kurulunda yer alırken basketbolla ise yakından ilgilenecek.

GENEL KOORDİNATÖR TURAL
Değişimin yaşandığı Gaziantep Futbol Kulübünde genel koordinatörlüğe ise Gürkan Tural getirildi. Büyükekşi yönetimi icra kurulunde görev dağılımını yaparken Gürkan Tural, kulübün idari işlerinden sorumlu genel koordinatör oldu.

YÖNETİM TOPLANIYOR
Adil Konukoğlu'ndan kulübü devralan Mehmet Büyükekşi yönetimi, Pazar günü bir araya geliyor. Başakşehir maçı öncesinde toplanacak olan icra kurulu çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunacak. 7 kişilik icra kurulu kulübün işleyişi hakkında toplantı yapacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri