BU TRANSFERE BBC BİLE ŞAŞIRDI!

Dünyaca ünlü haber kanalı BBC’de ve İngiliz Gazeteleri başta olmak üzere bir çok yabancı spor kanalında Gaziantep Futbol Kulübü gündeme geldi. Belçikalı Kevin Mirallas transferi Dünya gündeminde yer alırken Gaziantep Futbol Kulübü ise şehrimizin ismini ve vazgeçilmez lezzet olan baklavayı böyle duyurdu.

Transferin son gününde Belçikalı yıldız oyuncu Kevin Mirallas’ı kadrosuna katan Gaziantep Futbol Kulübü, BBC başta olmak üzere bir çok yabancı spor kanalında, spor sitelerinde ve özellikle İngiltere’de gündem oldu. Yorumcular Belçikalı oyuncunun Baklava ile karşılanmasını şaşkınlıkla karşılarken Gaziantep’e transfer olmasını ise 2020’de artık kendilerini hiçbir şeyin şaşırtmayacağını söylediler. Dünyaca ünlü haber kanalı BBC sosyal medya hesaplarından, “Bu nedir? Gaziantep, Kevin Mirallas’ın transferini elinde baklava tutarken duyurdu” ifadelerine yer verdi.

GAZİANTEP VE BAKLAVA GÜNDEM OLDU
Kevin Mirallas transferi sonrasında biranda dünya gündemine yerleşen bu transfer hem Gaziantep’in hemde dünyaca ünlü vazgeçilmez lezzetimiz Baklava gündem oldu. Tüm yabancı basın, bu transferin baklava ile duyurulmasına şaşırırken Gaziantep Futbol Kulübü ise önemli bir organizasyonun altına imza attı.

İşte BBC ve Dünya gazetelerinin yorumları;

BBC : Bu nedir? Gaziantep, Kevin Mirallas’ın transferini elinde baklava tutarken duyurdu.

Football Jose : Kevin Mirallas Gaziantep FK’da. Bu baklavanın ilk kez bir transfer duyurusunda kullanılması olabilir mi?

Footbaal Tweet : Gaziantep FK, Kevin Mirallas’ın transferini bir tepsi baklava tutarken açıkladı. Muhteşem bir şey.

The Offside Rule : İşte güne başlarken görmeyi hiç beklemediğimiz bir şey. Türk kulübü Gaziatep eski Everton yıldızı Kevin Mirallas’ı duyurdu. Elinde tuttuğu baklavayı gösterirken! Artık 2020’de bizi hiçbir şey şaşırtmaz.

Sphera Sports : Mirallas Gaziantep’te. Transfer bu fotoğrafla duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri