Bu ligde çok ses getireceğiz

Bu ligde çok ses getireceğiz

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu, Marius Sumudica'nın kariyerini ve hocalığını tartışacak durum olmadığını ve bu teknik adamla ligde çok ses getireceklerine inandığını söyledi.

Konukoğlu: "İlk anlaşmamızı hocamızla yaptık"
İmza töreni sırasında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, "Süper Lig'deki ilk ilk anlaşmamızı Rumen hoca ile yaptık. Hocamızın kariyerini ne hocalığını ne de kişiliğini kimsenin tartışacak bir durumu yok. Ben de şahsen kendisini iki gündür tanıyorum. Kendisi gerçekten futbol için her şeyini vermiş bir insan. Bu konuda bugüne kadar yapmış olduğu şeyler de ortada. Ben inanıyorum ki Gazişehr de hocamızla beraber bu ligde çok ses getirecektir" şeklinde konuştu.
"Transfer çalışmalarına devam ediyoruz"
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Konukoğlu, "Şu anda transfer çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Takımımıza gelecek olan futbolcularımız da var. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra hocamızın da katkıları ve diğer arkadaşlarımızın çalışmalarıyla Süper Lig'de yukarılara oynayacak kadromuzu oluşturacağız. Mevcut kadromuzda birlikte devam edeceğimiz futbolcularımız da olacak" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri