ÖZKARSLI İÇİN ŞAHİN DEVREDE!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2020-2021 sezonunun Talat Özkarslı sezonu olması için devreye girdiği öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun alacağı karar merakla beklenirken Fatma Şahin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceği gelen bilgiler arasında.

İSMİNE SPOR SALONU YAPILDI
Türk futbolunun efsane ismi olan ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden milli futbolcu Talat Özkarslı’nın ismi daha önce Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehreküstü’de spor salonuna verildi. Talat Özkarslı Spor Salonu hizmet vermeye devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, merhum Özkarslı’ya büyük bir vefa örneği göstermişti.

2020-21 SEZONU İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ
Gaziantep’te Talat Özkarslı için gündem oluşturulurken isminin yeni sezona verilmesi için görüşmeler başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2021-2021 sezonunda Süper Lig’in isminin Talat Özkarslı sezonu olması için harekete geçerken Cumhurbaşkanı başta olmak üzere TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüşeceği öğrenildi. Şahin’in bu konuda büyük çaba gösterdiği görülüyor.

STADYUMUN İSMİ DEĞİŞEBİLİR
Efsane futbolcu Talat Özkarslı’nın isminin yeni sezonda Süper Lige verilmesi için gündem oluşurken Gaziantep’te ise Kamil Ocak’tan sonra Talat Özkarslı isiminin de stadyuma verilmesi bekleniyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yeni stadyuma Talat Özkarslı isminin verilmesi için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri