GAZİŞEHİR'DE DEĞİŞİM ZAMANI

GAZİŞEHİR'DE DEĞİŞİM ZAMANI

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde bir devir kapanıyor. Şehrimize şampiyonluk coşkusunu yaşatan ve Gazişehir'i Süper Lige taşıyan efsane başkan Adil Konukoğlu, görevini bugün TİM eski başkanı Mehmet Büyükekşi'ye devredecek. Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine geçecek olan Konukoğlu, Cumartesi günü ise taraftarlara veda edecek.

Gaziantepspor'un Süper Lig'den düşmesinden sonra Süper Lig heyecanını kaybeden Gaziantep, Adil Konukoğlu başkanlığında bu heyecanı yeniden yaşadı. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nü şampiyonluğa taşıyan Adil Konukoğlu, görevini bugün bırakacak.
DEVİR-TESLİM OLACAK
Gazişehir Gaziantep'te Başkan Adil Konukoğlu, kulübün A.Ş. olmasından sonra görevini bugün devredecek. TİM eski başkanı Mehmet Büyükekşi'ye görevi bırakacak olan Konukoğlu, devir teslim töreni yapacak. Gazişehir Gaziantep'te iki yıl boyunca görev yapan Başkan Adil Konukoğlu, bu iki yıl içerisinde şehrimize futbol adına önemli katkı sağladı.
TARAFTARA VEDA EDECEK
20 yıl aradan sonra yeniden stada gelen ve taraftarlarla buluşan Adil Konukoğlu, şehrimizin Süper Lige yükselmesinde başrol oynadı. Taraftarların gönlünde taht kuran Konukoğlu, Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş maçıyla taraftarlara veda edecek. Gazişehir'in maçlarında tribündeki yerini alacak olan Konukoğlu, kulüp başkanı olarak vedasını yapacak.
BÜYÜKEKŞİ KOLLARI SIVIYOR
Gazişehir Gaziantep Fubol Kulübü A.Ş.'nin yeni başkanı Mehmet Büyükekşi, bugünden itibaren kulüple yakından ilgilenecek. Adil Konukoğlu'ndan görevi teslim alacak olan Büyükekşi, Gazişehir Gaziantep'in başarısı için terk dökecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri