Hastane Tipi Hasta Yatağı Seçimi İle Hastanız Rahat Etsin

Hastane Tipi Hasta Yatağı Seçimi İle Hastanız Rahat Etsin

Hasta yatakları, insanların geçici veya uzun süreli tedavi süreçlerini daha sağlıklı geçirmesi için hastanın sağlığını ve konforunu sağlayan özel yataklardır. Yatalak, felçli veya uzun süre tedavisi devam edecek hastalar, evde de hasta yatağına ihtiyaç duyarlar. Uzun süre yatakta vakit geçirecek hastaların yatmaktan dolayı vücudunda tahriş, yaralanma gibi durumlar görülecektir. Ayrıca sağlık çalışanları ve evde hastanın bakımını üstlenen kişi içinde hasta yatağı büyük kolaylık sunmaktadır.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hasta tipine, hastalığa uygun birbirinden farklı özelliklere sahip hasta yatakları üretimi yapılır. Hastane tipihastayatağıözel olarak üretildiğinden, hastanın tüm ihtiyaçlarını karşılaması için özel olarak dizayn edilmiştir. Evde de güvenle kullanabilen birbirinden farklı özelliklere sahip güvenli ve kaliteli hasta yataklarına firmamızdan temin edebilirsiniz.

Neden Hasta Yatağı Tercih Edilmelidir?

Özel bakıma ihtiyacı olan hastalar için tedavisi süresi boyunca hasta yatağı tercih edilmelidir. Hastanede veya evde bakım gören hastaların bakımı ve tedavisi, normal yataklarda mümkün değildir. Kişilerin hem sağlığı açısından hem de konforu açısından hasta yatağı tercih edilmelidir. Hasta yatakları, uzun süreli yatmadan dolayı hastaların vücudunda oluşacak yara, tahriş gibi sağlık sorunlarının oluşmasını engeller. Hasta yataklarına tuvaletli, lazımlıklı, portatif gibi birçok modeli bulunur. Ayrıca hasta yatakları kolay hareket ettirilebilir tekerleklere sahip olduğundan istenildiği zaman da başka yerlere taşınması oldukça kolaydır.

Birçok hasta yatağında kumandalı sistem mevcut olduğundan hastanın pozisyonu kolaylıkla ayarlanabilir. Hasta yatakları, bakıcının da zahmetsiz bir şekilde hastanın bakımını ihtiyaçlarını karşılar. Özel olarak dizayn edilen hasta yatakları, tedavi sürecinin daha hızlı ilerlemesini sağlar.Havalı yatakmodelleri, hastanın yatakla temas eden vücut bölgelerinde hava akışını sağlaması sayesinde hastanın yatakta geçirdiği vakti daha kaliteli geçirmesini yardımcı olmaktadır. Hastanın sağlığı ve hasta bakıcının rahatlığı açısından birçok özelliğe sahip hasta yatakları firmamızda bulunmaktadır.

Hasta Yatağı Kiralama

Tedavi süreci belirli sürelerde tamamlanacak hastaların, evde de kendini daha rahat hissedebilmesi içinhastayatağıkiralamahizmeti firmamız tarafından verilmektedir. Hastalığın iyileşme süresini kısaltan hasta yatakları, tedavi süreci hastanede tamamlandıktan sonra aynı konforu evde de yaşayabilmeleri için hasta yatağı kiralama hizmeti tercih edilmelidir. Hasta yatakları hastanın hastaneye gitmesi gerektiğinde özel tekerlek sistemine sahip olduğundan kolaylıkla kullanılabilir. 200 kiloya kadar taşıma özelliğine sahip hasta yatakları tüm hastalar için tercih edilebilir.

Hasta Yataklarını Diğer Yataklardan Ayıran Özellikler

Hasta yatakları, hastanın hastalığına hareket kabiliyetine göre birçok özelliği bulunur. Hasta yatakları tekerlek sistemine sahip olduğundan hasta istenilen yere kolaylıkla taşınabilir. Karyola etrafında dört tane hareketli korkuluk bulunur. Bu sayede hastanın düşmesinin önüne geçilir. Hasta yataklarının 2, 3, 4 gibi motor sistemleri mevcuttur. Motor sistemi sayesinde hastanın baş ve ayak bölgesi kolaylıkla hareket ettirilebilir.Hasta karyolasıkumandalı bir sisteme sahip olması, hastaya hareket özgürlüğü sunar. Bazı hasta yatakları pil ile çalışabilmekte iken bazıları elektrik ile çalışmaktadır. Pil ile çalışan hasta yatakları ile elektrik olmadığında dahi yatak hareket ettirilebilir. Birbirinden konforlu ve güvenli hasta yataklarının satışı ve kiralanma hizmeti firmamız tarafından yapılmaktadır.

Hasta Yatakları Fiyatları

Hasta yatağı fiyatlarıyatağan kalitesine, özelliklerine göre farklılık gösterir. Hasta yataklarında birbirinden farklı özellikler bulunmaktadır. Hasta yatağına devamlı olarak ihtiyaç duyan kişilerin hastaya uygun kalitede yatağı, satın alması gerekir. Ancak uzun süreli olarak hasta yatağı kullanılmayacaksa, firmamızdan hasta yatağı kiralama hizmeti alınmalıdır. Birbirinden kaliteli ve birçok özelliğe sahip hasta yataklarını, firmamızda ve https://www.hastayataklari.co web sitemizde uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri