KONYA TARAFTARI, SUMUDİCA'YI ÇILDIRTTI

Gaziantep Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın Konyaspor taraftarıyla girdiği diyalog Türkiye’nin gündemine oturdu. Rumen çalıştırıcıyı kızdıran tezahüratlar yapan Konyasporlu taraftarlarının bu hareketleri herkesi şaşkına çevirirken, Sumudica’nın maçtan sonra tribünlere dönerek, “Kümeye” işareti yapması ise herkesi şok etti.

TARAFTARLAR KÜFÜR ETTİ
Konyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü arasında oynanan karşılaşmada kulübenin arkasında yer alan taraftarlar Sumudica’yı kızdırmak adına uzun süre küfür ettiler. Bunun üzerine çok sinirlenen Rumen çalıştırıcı, tepkisini bu hareketle dile getirdi. Sumudica, 0-0 biten maç sonrasında önce skoru gösterdi, ardından kendisine küfür eden taraftarlara kümeye işareti yaptı.

KİM OLSA AYNISINI YAPARDI
Rumen hoca maç sonunda bu konuda konuşurken, kenarda kendisinin yaşadıklarını kim yaşasa aynı hareketleri yapacağını dile getirdi. Sumudica bu konuşmanın ardından Konyaspor taraftarının kendisine yaptığı hareketleri basın açıklamasında beden dili ile göstererek neden bu hareketlerin görülmediğini sordu.

HAREKETLERİ TOPLANTIDA GÖSTERDİ
Son düdüğün çalmasının ardından Konyaspor taraftarı ile diyaloğa girmesi ve yaptığı el hareketlerinin nedeninin sorulması üzerine Sumudica, kendisinin alkışlarken neden görülmediğini söyledi. Ardından devam eden Sumudica, maç boyu kenarda kendisinin yaşadıklarını kim yaşasa aynı hareketleri yapacağını dile getirdi. Sumudica bu konuşmanın ardından Konyaspor taraftarının kendisine yaptığı hareketleri basın açıklamasında beden dili ile göstererek neden bu hareketlerin görülmediğini sordu.

BENİ KONYASPOR’A ÇAĞIRDILAR
Teknik Direktör Sumudica, Aykut Kocaman’ın Konyaspor’a gelmeden önce kendisinin takıma çağrıldığını söyleyerek, Konyaspor’un çok fazla taraftarı olan bir takım olduğunu ve tarih yazan takım olduğunu vurguladı. Yine maç sonu yaşananlar hakkında konuşan Sumudica, kimsenin kendisine küfür etme hakkının olmadığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri